Πέμπτη, 22 Απριλίου, 2021

Αιχμηρός ο Ρόκος που δεν συζητήθηκε το Μακεδονικό στο δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου

Αιχμηρός ο Ρόκος που δεν συζητήθηκε το Μακεδονικό στο δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου

 Εντονα αντέδρασε ο Σταύρος Καμμένος

«Η Μακεδονία είναι μία και είναι η Ελληνική. Καμία άλλη». Με αυτή την αναφορά στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου Κώστας Ρόκος έκλεισε την τοποθέτηση του για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Ο κ. Ρόκος ζήτησε να τοποθετηθεί για το ζήτημα αφενός για να καταγραφεί η δική του θέση, όπως ανέφερε, κυρίως όμως για να στηλιτεύσει το γεγονός πως το δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου δεν συζήτησε για το Μακεδονικό ζήτημα.
Επικαλέστηκε μάλιστα ως παράδειγμα πως στο περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης έφερε το ζήτημα και ζήτησε την διεξαγωγή συζήτησης και την έκδοση ψηφίσματος για το Μακεδονικό με την περιφερειακή αρχή όμως να το αρνείται, όπως πράττει και η δημοτική αρχή Αγρινίου. Ο κ. Ρόκος έκανε λόγο για «ταπείνωση για τον Ελληνισμού» .
Με ένταση ωστόσο αντέδρασε ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Ανατροπή Τώρα» Σταύρος Καμμένος λέγοντάς του Κ.Ρόκου ότι «δίνει πιστοποιητικά φρονημάτων» και ότι με τέτοια θέματα δεν πρέπει να παίζουμε γιατί είναι μείζονα εθνικά.
Παίρνοντας αργότερα τον λόγο ο κ. Τραπεζιώτης(στην παράταξη του οποίου ανήκει ο κ. Καμμένος)και θέλοντας να κατευνάσει τα πνεύματα, είπε πως οι δήμοι πλέον έχουν μια τεράστια γκάμα παρεμβάσεων για όλα τα κοινωνικά θέματα, πλην δικαιοσύνης και εξωτερικής πολιτικής.
Κάποιοι ακροατές πάντως παρατήρησαν πως πολλές φορές  έχουν έρθει θέματα στο δημοτικό συμβούλιο και για δικαστικές αποφάσεις αλλά και για διεθνή θέματα, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και άλλων περιοχών στον κόσμο …

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Μακεδονία είναι μία και μόνο Ελληνική

    Προδοτικά σύνδρομα και στο Αγρίνιο !!!…ντροπή σας παραχαράκτες της ιστορίας ….να θυμάστε όμως ..όλοι σας η ιστορία δεν αλλάζει παρά την προδοσία , Μακεδονία μία και μόνο Ελληνική , το μόνο που θα μείνει ανεξίτηλα γραμμένο …προδοσία της Μακεδονίας εκ των έσω ….Κοτζιάς Τσίπρας Καμμένος θεοδωράκης , Γιωργάκης Παπανδρέου κλπ …οι 153 προδότες ( και μερικοί εξ αυτών και αποστάτες ) βουλευτές καλημέρα σας .

  2. Ανώνυμος

    ΟΚΟΣ ΜΟΚΟΣ ΠΑΠΑΡΟΚΟΣ,ΛΕΓΑΜΕ ΠΑΛΙΑ !!!!!!! CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.