Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020

Αιγιαλεία: Καλλιεργούσαν ειδικές ποικιλίες κάνναβης σε ορεινή περιοχή

Τα δενδρύλλια που φαίνονται στις φωτογραφίες προέρχονται από ποικιλίες που αποδίδουν μεγάλες ποσότητες κάνναβης ανά δενδρύλλιο (μέχρι και τα τρία κιλά κάνναβης ανά δενδρύλλιο). Φωτογραφίες από τον εντοπισμό φυτείας  σε ορεινή δύσβατη περιοχή της Αιγιαλείας. δημοσιοποιήθηκαν από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας,

Υπενθυμίζεται η σχετική εγγραφή από την αστυνομική επιχείρηση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας:

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, αξιοποιώντας πληροφορίες, εντόπισαν σε ορεινή περιοχή χωριού της Αιγιαλείας, καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, που αποτελούνταν συνολικά από 17 δενδρύλλια σε πλήρη ανάπτυξη, το ύψος των οποίων έφτανε μέχρι και τα 2 μέτρα και 30 εκατοστά.

Παράλληλα οι αστυνομικοί βρήκαν στο χώρο της φυτείας και κατέσχεσαν, λάστιχο ποτίσματος γεωργικά εργαλεία, αντλία ραντίσματος, λίπασμα και άλλα είδη για την καλλιέργεια των ναρκωτικών, καθώς και 8 χάρτινες συσκευασίες με τις επωνυμίες των ποικιλιών της κάνναβης.

Σημειώνεται ότι κάθε δενδρύλλιο κάνναβης μπορούσε να αποφέρει από 2 έως 3 κιλά της ναρκωτικής ουσίας και συνολικά όλα τα δενδρύλλια μέχρι 50 περίπου κιλά.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ακόμη τρία φυτά κάνναβης, που καλλιεργούσε σε ισάριθμες γλάστρες, 100 γραμμάρια της ναρκωτικής ουσίας και μία σιδερογροθιά.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.