Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου, 2020

Aιμοδοσία, συγκέντρωση τροφίμων και bazaar παράλληλα σε εξέλιξη στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου

aimodosia (2)Σε εξέλιξη είναι στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου μεγάλη χριστουγεννιάτικη εθελοντική Αιμοδοσία η οποία θα διαρκέσει έως τις 15:00.
Η αιμοδοσία εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου «Παραμύθι από Ζάχαρη» και οργανώνεται από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών, το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου, την Φιλαρμονική Δήμου Αγρινίου, την Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου και τον Λαογραφικό της Όμιλο και το Χορευτικό Τμήμα του Δήμου Αγρινίου.
Παράλληλα στον ίδιο χώρο η Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου συγκεντρώνει τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, ενώ ο Σύλλογος Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» θα πραγματοποιεί το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του.

aimodosia (1) aimodosia (2) aimodosia (3) aimodosia (4) aimodosia (5) aimodosia (6) aimodosia (7) aimodosia (8) aimodosia (9) aimodosia (10)

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Περικλής

    Κλειστό club….όλο οι ίδιοι κι ίδιοι στις φωτογραφίες. Συνήθως τα μέλη της διοίκησης. Μήπως είστε αυτάρεσκοι;

  2. John

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ ”’ ΚΥΡΙΕ”’ ΠΕΡΙΚΛΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ CLUB ΟΤΑΝ ΑΦΟΡΑ ΔΩΡΕΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΑΙΜΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ? ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ CLUB?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.