Παρασκευή, 14 Μαΐου, 2021

Αιτήσεις για τη διαδικασία επιλογής στην Α’ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου

Αιτήσεις για τη διαδικασία επιλογής στην Α’ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου

Όπως ανακοινώθηκε, για την εγγραφή μαθητών στην Α΄ Τάξη του Μουσικού Γυμνασίου Αγρινίου για το σχολικό έτος 2020-2021, οι γονείς ή κηδεμόνες των μαθητών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής, πρέπει να υποβάλουν αίτηση στο Μουσικό Σχολείο κατά το χρονικό διάστημα από 05-31 Μαΐου 2020.

Στα Μουσικά Σχολεία εγγράφονται μαθητές απόφοιτοι Δημοτικού, ύστερα από επιλογή.

Η διαδικασία επιλογής και για το σχολικό έτος 2020-2021 θα διενεργηθεί από αρμόδιες επιτροπές που θα οριστούν από τον Περιφερειακό Διευθυντή Α/θμιας& Β/θμιαςΕκπ/σης.
Η διαδικασία επιλογής θα ξεκινήσει ταυτόχρονα σε όλα τα Μουσικά Γυμνάσια της Χώρας και θα διαρκέσει μία ή δύο ημέρες ανάλογα με τον αριθμό των υποψηφίων(η ημερομηνία θα καθοριστεί από το αρμόδιο τμήμα του ΥΠΑΙΘ).

Οι θεματικές ενότητες στις οποίες αξιολογούνται οι υποψήφιοι είναι: ρυθμός, ακουστική ικανότητα, φωνητική ικανότητα, διάκριση ηχοχρωμάτων και προαιρετικά ένα μουσικό όργανο (ευρωπαϊκό ή παραδοσιακό) σε επίπεδο αντίστοιχο τουλάχιστον της κατωτέρας Σχολής.

Την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα την στείλετε:

α)ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚA στο email του σχολείου : mail@gym-mous-agrin.ait.sch.gr
β)στέλνοντας την σχετική αίτησηστο fax του σχολείου2641044485
γ) αυτοπροσώπως στη γραμματεία του σχολείου

Η αίτηση σας θα πρωτοκολλείται άμεσα και ο γονιός-κηδεμόνας θα επικοινωνεί με το 2641053595 (εσωτ 1,2,4)προκειμένου να σας γνωστοποιείται η παραλαβή και ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης σας
Πληροφορίες στο τηλ. του Μουσικού Γ/σίου: 2641053595 (εσωτ 1 -2) και στην ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ του σχολείου http://gym-mous-agrin.ait.sch.gr/

Η αίτηση:

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.