Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

Aιτωλικό-Οινιάδες: Άγνωστοι «σήκωσαν» τόνους ελιάς από αποθήκες

Aιτωλικό-Οινιάδες: Άγνωστοι «σήκωσαν» τόνους ελιάς από αποθήκες

5c3d014523d9b2ec931c221bdce44f61_XLΔεν ξέρουν από πού να φυλαχτούν οι ελαιοπαραγωγοί της περιοχής Αιτωλικού και Οινιαδών, αφού μετά την καταστροφή μέρους της παραγωγής τους από την κακοκαιρία, έχουν να αντιμετωπίσουν και τους κλέφτες.

Τις τελευταίες τρεις ημέρες άγνωστοι εισέβαλαν σε αποθήκες όπου φυλάσσονται οι βρώσιμες ελιές, που μαζεύουν οι αγρότες, και έκλεψαν μεγάλες ποσότητες. Μέχρι στιγμής υπολογίζεται ότι η ποσότητα που κλάπηκε από αποθήκες που βρίσκονται κατά μήκος του δρόμου από Μπούζα Αιτωλικού μέχρι και Νεοχώρι ανέρχεται στους 7-8 τόνους. Οι παθόντες κατήγγειλαν τα περιστατικά στην αστυνομία που αναζητά τους δράστες όμως είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί το προϊόν που κλάπηκε. Αυτό αποτελεί μεγάλη οικονομική ζημία για τους παραγωγούς, οι οποίοι, εκτός από τα χρήματα που θα έπαιρναν από την διάθεση του προϊόντος στην αγορά, χάνουν και τα χρήματα που πλήρωσαν στους εργάτες για την συγκομιδή.

Οι παθόντες μιλώντας στο aixmi-news.gr θέλησαν να γνωστοποιήσουν τα  περιστατικά, για να προειδοποιήσουν και τους υπόλοιπους, ώστε να λάβουν μέτρα για τη φύλαξη των αποθηκών τους.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ- /www.aixmi-news.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Elias

    Αλήτες, πολύ άσχημο πράγμα! Σε κακό να σας βγει..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.