Πέμπτη, 22 Απριλίου, 2021

Συνάντηση στο Αιτωλικό για τη δημιουργία τουριστικών πακέτων προβολής της περιοχής στο εξωτερικό

Συνάντηση στο Αιτωλικό για τη δημιουργία τουριστικών πακέτων προβολής της περιοχής στο εξωτερικό

Συνάντηση τοπικών επιχειρηματιών με τουριστικούς πράκτορες θα διεξαχθεί στο Αιτωλικό, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίο,υ για την δημιουργία τουριστικών πακέτων που θα προβληθούν στην Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου – ITB BERLIN, το Μάρτιο του 2020.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Ο Δήμος Ιερά Πόλεως Μεσολογγίου σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό European Regional Framework for Co-operation (ERFC), προσκαλούν τις τοπικές επιχειρήσεις που προσφέρουν τουριστικές υπηρεσίες σε συνάντηση με τους τουριστικού πράκτορες, η οποία θα διεξαχθεί στο Αιτωλικό, στο Κέντρο Χαρακτικών Τεχνών – Μουσείο “Βάσω Κατράκη” την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 10:00 – 13:30.

Η συνάντηση έχει ως στόχο την καταγραφή του τουριστικού προϊόντος που προσφέρει η περιοχή, ώστε να δημιουργηθούν τουριστικά πακέτα τα οποία θα προβληθούν στην Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου – ITB BERLIN, το Μάρτιο του 2020, καθώς και σε άλλα τουριστικά διεθνή δίκτυα.

Η παρούσα δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου “MUSE” με στόχο την ίδρυση Οικομουσείου (port museum) στο Αιτωλικό, συνεισφέροντας στη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής Μεσολογγίου/Αιτωλικού.

Κωνσταντίνος Λύρος
Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Νικόλαος Πετρόπουλος
Πρόεδρος ERFC

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.