Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020

Συνάντηση στο Αιτωλικό για τη δημιουργία τουριστικών πακέτων προβολής της περιοχής στο εξωτερικό

Συνάντηση τοπικών επιχειρηματιών με τουριστικούς πράκτορες θα διεξαχθεί στο Αιτωλικό, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίο,υ για την δημιουργία τουριστικών πακέτων που θα προβληθούν στην Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου – ITB BERLIN, το Μάρτιο του 2020.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Ο Δήμος Ιερά Πόλεως Μεσολογγίου σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό European Regional Framework for Co-operation (ERFC), προσκαλούν τις τοπικές επιχειρήσεις που προσφέρουν τουριστικές υπηρεσίες σε συνάντηση με τους τουριστικού πράκτορες, η οποία θα διεξαχθεί στο Αιτωλικό, στο Κέντρο Χαρακτικών Τεχνών – Μουσείο “Βάσω Κατράκη” την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 10:00 – 13:30.

Η συνάντηση έχει ως στόχο την καταγραφή του τουριστικού προϊόντος που προσφέρει η περιοχή, ώστε να δημιουργηθούν τουριστικά πακέτα τα οποία θα προβληθούν στην Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου – ITB BERLIN, το Μάρτιο του 2020, καθώς και σε άλλα τουριστικά διεθνή δίκτυα.

Η παρούσα δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου “MUSE” με στόχο την ίδρυση Οικομουσείου (port museum) στο Αιτωλικό, συνεισφέροντας στη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής Μεσολογγίου/Αιτωλικού.

Κωνσταντίνος Λύρος
Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Νικόλαος Πετρόπουλος
Πρόεδρος ERFC

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.