Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου, 2022

Αιτωλοακαρνάνας ο 65χρονος που έχασε τη ζωή του στην Ηλεία-Βαρύ πένθος στον Ορεινό Βάλτο

Αιτωλοακαρνάνας ο 65χρονος που έχασε τη ζωή του στην Ηλεία-Βαρύ πένθος στον Ορεινό Βάλτο

Aρδευτικό κανάλι έγινε «τάφος» για τον 65χρονο χοροδιδάσκαλο από τα Βρουβιανά 

Σοκαρισμένη είναι η Ηλεία αλλά η περιοχή του Βάλτου της Αιτωλοακαρνανίας για τον τραγικό θάνατο 65χρονου από την κακοκαιρία στην περιοχή του Βρανά Βαρθολομιού.

Ο άτυχος Χρήστος Ροΐδης που έχασε τη ζωή του καταγόταν από τα Βρουβιανά του Ορεινού Βάλτου του δήμου Αμφιλοχίας.

Ήταν συνταξιούχος εκπαιδευτικός και γνωστός χοροδιδάσκαλος, πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στην Ηλεία και στον τόπο καταγωγής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς» ο Χρήστος Ροΐδης εκείνη την ώρα πήγαινε σε ένα ελαιοτριβείο της περιοχής, όμως ο χείμαρρος από τη σφοδρή βροχόπτωση που έπληξε την Ηλεία τον παρέσυρε στον θάνατο.

Ο 65χρονος αγνοούνταν από  το μεσημέρι και τελικά λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε νεκρός από άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ.  Αρχικά βρέθηκε το αυτοκίνητό του μέσα σε αρδευτικό κανάλι και κατά την διάρκεια των ερευνών των πυροσβεστών, εντοπίστηκε η σορός του 300 μέτρα μακριά από το αυτοκίνητο. Στο σημείο επιχείρησαν δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

Η είδηση του θανάτου του  Χρήστου Ροΐδη σκόρπισε θλίψη τόσο στην Ηλεία όπου διέμενε επι δεκαετίες με την οικογένεια του όσο και στον Βάλτο της Αιτωλοακαρνανίας όπου διαμένουν οι συγγενείς του τους οποίους η τραγική είδηση συγκλόνισε.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.