Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Αιτωλοακαρνανία: 1303 πρόστιμα για παραβάσεις της απαγόρευσης κυκλοφορίας

Αιτωλοακαρνανία: 1303 πρόστιμα για παραβάσεις της απαγόρευσης κυκλοφορίας

Στη Δυτική Ελλάδα οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

Από τις 06:00 π.μ της 23 Μαρτίου, ημέρα έναρξης των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας, μέχρι και σήμερα 20 Απριλίου και ώρα 06:00 π.μ, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 3.315 παραβάσεις που επισύρουν αντίστοιχα διοικητικά πρόστιμα για μετακινήσεις χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις.

Ειδικότερα, η Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας έχει βεβαιώσει συνολικά 855 παραβάσεις, ενώ η Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας 448 παραβάσεις αντίστοιχα.

Τη 18η και 19η Απριλίου 2020, στη Δυτική Ελλάδα βεβαιώθηκαν συνολικά 32 παραβάσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα, από τα οποία 3 επιβλήθηκαν στις 19 Απριλίου και αφορούσαν πρόστιμα ύψους 300 ευρώ, για απαγόρευση κυκλοφορίας πεζών & οχημάτων εκτός Περιφερειακής Ενότητας.

“Παρακαλούμε τους πολίτες για την συνεργασία τους και την υπεύθυνη στάση τους ως προς την τήρηση των μέτρων. Η αποφυγή και ο περιορισμός της διάδοσης του κορωνοϊού είναι υπόθεση όλων μας”, τονίζουν οι αρχές.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.