Παρασκευή, 14 Μαΐου, 2021

Aιτωλοακαρνανία-απαγόρευση κυκλοφορίας: και πρόστιμο και…δικογραφία για οξύθυμο υδραυλικό

Aιτωλοακαρνανία-απαγόρευση κυκλοφορίας: και πρόστιμο και…δικογραφία για οξύθυμο υδραυλικό

Εντατικοί είναι πλέον οι έλεγχοι των αστυνομικών αρχών για την παραβίαση των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Τα πρόστιμα των 150 ευρώ για παράβαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας πέφτουν σωρηδόν και η Αιτωλοακαρνανία δεν αποτελεί εξαίρεση.

Οι αστυνομικοί σε όλη τη χώρα μάλιστα αντιμετωπίζουν περιστατικά για γέλια και για κλάματα όπως αυτό με πρωταγωνίστρια μια μητέρα στα Χανιά, που έφτασε στο σημείο να κλείσει την 6χρονη κόρη της στο… πορτ μπαγκάζ καθώς αγνοούσε ότι σε όχημα με ενήλικο οδηγό μπορούν να επιβαίνουν ως και δύο ανήλικα παιδιά.

Στην Αιτωλοακαρνανία οι παραβάσεις απαγόρευσης κυκλοφορίας αφορούσαν στο μεγαλύτερο ποσοστό πολίτες που κυκλοφορούσαν χωρίς προηγουμένως να έχουν φροντίσει για την αποστολή sms ή για τη βεβαίωση.

Χαρακτηριστικό περιστατικό ωστόσο σημειώθηκε στην περιοχή του δήμου Μεσολογγίου με πρωταγωνιστή έναν υδραυλικό. Δεν κρατούσε βεβαίωση και όταν έγινε ο έλεγχος τα έβαλε με τους αστυνομικούς.

Έφαγε λοιπόν το πρόστιμο των 150 ευρώ κατηγορείται και για απείθεια. Προέκυψε μάλιστα πως είχε και ανασφάλιστο όχημα με αποτέλεσμα να βεβαιωθεί ακόμη μια παράβαση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.