Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Αιτωλοακαρνανία: αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία στην Ιόνια Οδό

Αιτωλοακαρνανία: αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία στην Ιόνια Οδό

Δύσκολη ήταν η περασμένη νύχτα για την περιοχή της Ναυπακτίας λόγω της κακοκαιρίας. Το νερό που έπεσε ήταν τόσο πολύ ώστε για αρκετή ώρα έκλεισε μέχρι και η Ιονία Οδός.
Στο τούνελ της Κλόκοβας της Ιονίας Οδού εγκλωβίστηκαν περίπου οκτώ αυτοκίνητα, υπήρξε άμεση κινητοποίηση για τον απεγκλωβισμό των 20 ατόμων που επέβαιναν σε αυτά.
Κατά τη διάρκεια της νύχτας από τους αστυνομικούς υπηρεσιών τροχαίας των διευθύνσεων αστυνομίας Αχαΐας και Αιτωλίας απαιτήθηκε να γίνουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα σημεία, οπού διακόπηκε πλήρως η κυκλοφορία των οχημάτων
Στο Δρέπανο Αχαΐας, στο Ρίο, στη γέφυρα Ρίου – Αντίρριου και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας, στην Ιόνια οδό από Αντίρριο μέχρι και Γαβρολιμνη και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας, στην εθνική οδό Αντίρριου Ιωάννινων από Αντίρριο μέχρι Γαβρολιμνη και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.
Πλέον, σύμφωνα με τη νεώτερη (στις 10.00) ενημέρωση από τις αστυνομικές αρχές η κυκλοφορία των οχημάτων στην Ιόνια Οδό έχει αποκατασταθεί πλήρως και διεξάγεται κανονικά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.