Σάββατο, 4 Ιουλίου, 2020

Η Αιτωλοακαρνανία επιστρέφει στην Espresso δυνατά με παντρεμένη νυμφομανή!

Μετά από ένα μικρό διάστημα ξηρασίας, φίλοι και φίλες, η καλή εφημερίδα που ειδικεύεται στο σεξ στην Αιτωλοακαρνανία, η Espresso, επιστρέφει σε πιο υγρές καταστάσεις και μας τιμά και πάλι!

«Κόλαση με παντρεμένη νυμφομανή!», λέει και φυσικά πού μπορεί να συμβαίνει αυτό; Μα κάπου στην Αιτωλοακαρνανία! Σε κάποιο χωριό! Ίσως να μην έχει μεγάλη σημασία σε ποιο χωριό, είναι γνωστό άλλωστε πως στο Αγρίνιο και στην Αιτωλοακαρνανία είμαστε ένα μεγάλο κρεβάτι, γίνεται χαμός. Τόσο σεξ δεν αντέχεται πλέον!

Πάντως δεν είναι καθόλου δύσκολο να βρει κάποιος ποιο χωριό είναι. Αρκεί να έχει πάνω από τρεις οικογένειες, διότι τόσες διέλυσε η κατηραμένη παντρεμένη νυμφομανής. Μετά μπορείς  να βάλεις κάτω ποια κουμπάρα νυμφομανούς παντρεμένης ζήτησε διαζύγιο το τελευταίο διάστημα. Κι αν συνδυάσεις και δυο –τρία σπίτια που έχει πέσει ξύλο τον τελευταίο καιρό, έχεις και την λίστα των εραστών! Τι πιο απλό;

Σε κάθε περίπτωση, τώρα που επανήλθαμε στην θεματολογία της Espresso και καθώς φαίνεται ότι έχει πολύ δυνατές πηγές στην ευρύτερη περιοχή, ζητάμε όλοι να ενισχυθεί το συγκεκριμένο ρεπορτάζ και αν γίνεται να ξεπεράσουμε σε μούφες… συγγνώμη σε ιστορίες, ακόμη και την Πάτρα που, δυστυχώς, προηγείται σε κάτι τέτοια.

Ίσως μια ενότητα στην καλή Espresso με τίτλο «Σεξ και Αιτωλοακαρνανία» να βοηθούσε…

 

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

  1. Φραπέ Εκδικητής

    Αλήθεια είναι, εγώ είμαι ο γείτονας.

  2. Ανώνυμος

    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ? ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΥΔΟΚΙΜΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧΤΣΕ !!!!!!!! CHRISTOS

  3. Ανώνυμος

    Που είναι το χωριό αυτό να πάρει σειρά και κανένας άλλος……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.