Κυριακή, 23 Ιανουαρίου, 2022

Αιτωλοακαρνανία: καταγγελία πως γιατρός με ψευδές τεστ επιχείρησε να αποφύγει τον εμβολιασμό

Αιτωλοακαρνανία: καταγγελία πως γιατρός με ψευδές τεστ επιχείρησε να αποφύγει τον εμβολιασμό

Μια υπόθεση που συζητείται έντονα τις τελευταίες ημέρες στους ιατρικούς κύκλους της Αιτωλοακαρνανίας προκαλεί προβληματισμό και σε κάθε περίπτωση οι υγειονομικές αρχές καλούνται να την διερευνήσουν.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του agrinionews.gr , καταγγέλλεται πως ιατρός νοσοκομείου-και με υψηλό πόστο σε αυτό-παρουσίασε θετικό τεστ κορωνοϊού με σκοπό ως νοσήσας να εξαιρεθεί του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Το ζήτημα ωστόσο στην περίπτωση του, σύμφωνα με όσα διακινούνται, είναι πως το δείγμα του τεστ φέρεται να μην ήταν δικό του αλλά ενός άλλου ασθενούς και του το προμήθευσε οικείο του πρόσωπο, επίσης υγειονομικός. Σύμφωνα εξάλλου με όσα διακινήθηκαν, υπό το βάρος αντιδράσεων συναδέλφων του, υποβλήθηκε στη συνέχεια σε νέο τεστ το οποίο υπήρξε αρνητικό.

Η σοβαρή καταγγελία  αυτή φέρεται να έχει τεθεί σε γνώση της (προσωρινής) διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας και αναμένονται οι ενέργειες της.

Όπως και να έχει, οφείλουν οι υγειονομικές αρχές να ρίξουν φως στην υπόθεση για να μην υπάρχουν σκιές στον ιατρικό κόσμο ο οποίος στο σύνολο του σχεδόν στην Αιτωλοακαρνανία έχει εμβολιαστεί.

Θυμίζουμε εξάλλου πως εκκρεμεί το αποτέλεσμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που έχει διαταχθεί μετά την καταγγελία για εξασφάλιση πιστοποιητικού εμβολιασμού από εργαζόμενο του νοσοκομείου Μεσολογγίου χωρίς ωστόσο να του έχει χορηγηθεί το εμβόλιο.

Φωτό αρχείου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.