Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Οδηγούσε ταξί με πλαστό δίπλωμα

Το γνήσιο του αφαιρέθηκε για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΝΥΧΤΑΟδηγός ταξί από την περιοχή του δήμου Μεσολογγίου συνελήφθη προχθές μετά από έλεγχο στον οποίο τον υπέβαλλαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Μεσολογγίου και κατα τον οποίο αποκαλύφθηκε πως το δίπλωμά του ήταν πλαστό.
Μάλιστα η περεταίρω έρευνα κατέδειξε πως το κανονικό του δίπλωμα του ειχε αφαιρεθεί γιατί εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Στην έρευνα που ακολούθησε στο ταξί και στην οικία του βρέθηκε και ένα μαχαίρι αλλά και ναρκωτικό χάπι.
Η δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος του και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Νεώτερη ενημέρωση: η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Μεσολογγίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας οδηγός ταξί, διότι κατελήφθη να οδηγεί το ταξί του, χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης, η οποία του είχε αφαιρεθεί για χρονικό διάστημα δύο ετών, για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.
Επιπλέον, ο δράστης, επέδειξε στους αστυνομικούς κατά τον έλεγχο πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης, ενώ στο εσωτερικό του ταξί βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι με υπολείμματα καστανόχρωμης ουσίας.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκε μισό ναρκωτικό δισκίο και ένα καλαμάκι με υπολείμματα καστανόχρωμης ουσίας, τα οποία κατασχέθηκαν

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.