Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Αιτωλοακαρνανία: Στις 1.275 οι παραβάσεις των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας

Αιτωλοακαρνανία: Στις 1.275 οι παραβάσεις των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας

Στη Δυτική Ελλάδα οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Από τις 06:00 της 23ης Μαρτίου 2020 μέχρι και σήμερα, 17η Απριλίου και ώρα 06:00 έχουν βεβαιωθεί συνολικά 3.224 παραβάσεις οι οποίες και επισύρουν αντίστοιχα διοικητικά πρόστιμα για μετακινήσεις χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις.

Συγκεκριμένα για την Αιτωλοακαρνανία, η Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας βεβαίωσε 838 παραβάσεις ενώ η Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας 437 παραβάσεις.

Για χθες, 16 Απριλίου 2020 στη Δυτική Ελλάδα βεβαιώθηκαν συνολικά 123 παραβάσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα, από τα οποία τα 4 αφορούσαν πρόστιμα ύψους 300 ευρώ, για απαγόρευση κυκλοφορίας πεζών & οχημάτων εκτός Περιφερειακής Ενότητας.

Παράλληλα, επιβλήθηκε και ένα πρόστιμο 5.000 ευρώ στην Αιτωλοακαρνανία για παραβίαση κατ’ οίκον περιορισμού, στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού.

“Παρακαλούμε τους πολίτες για την συνεργασία τους και την υπεύθυνη στάση τους ως προς την τήρηση των μέτρων. Η αποφυγή και ο περιορισμός της διάδοσης του κορωνοϊού είναι υπόθεση όλων μας”, υπογραμμίζουν οι αρχές.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.