Πέμπτη, 13 Μαΐου, 2021

Αιτωλοακαρνανία: Στις 1314 οι παραβάσεις της απαγόρευσης κυκλοφορίας

Αιτωλοακαρνανία: Στις 1314 οι παραβάσεις της απαγόρευσης κυκλοφορίας

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται στη Δυτική Ελλάδα οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Από τα ξημερώματα της 23ης Μαρτίου 2020, ημέρα κατά την οποία και τέθηκαν σε ισχύ τα περιοριστικά μέτρα της απαγόρευσης κυκλοφορίας, μέχρι και σήμερα, 21-4-2020 τα ξημερώμαυα έχουν βεβαιωθεί συνολικά 3.342 παραβάσεις που επισύρουν αντίστοιχα διοικητικά πρόστιμα για μετακινήσεις χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις.

Ειδικότερα, για την Αιτωλοακαρνανία βεβαιώθηκαν 1314 παραβάσεις και συγκεκριμένα από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας  861  ενώ από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας 453 παραβάσεις.

Στις 20-4-2020 στη Δυτική Ελλάδα βεβαιώθηκαν συνολικά 27 παραβάσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα, από τα οποία τα 8 αφορούσαν πρόστιμα ύψους 300 ευρώ, για απαγόρευση κυκλοφορίας πεζών & οχημάτων εκτός Περιφερειακής Ενότητας.

Παράλληλα για τη λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λπ.) παρά την σχετική απαγόρευση βεβαιώθηκαν δύο παραβάσεις και συνελήφθησαν δύο άτομα στην Αχαΐα και στην Αιτωλοακαρνανία.

“Παρακαλούμε τους πολίτες για την συνεργασία τους και την υπεύθυνη στάση τους ως προς την τήρηση των μέτρων. Η αποφυγή και ο περιορισμός της διάδοσης του κορωνοϊού είναι υπόθεση όλων μας” επισημαίνουν χαρακτηριστικά οι αρχές.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.