Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2020

Η Ακαδημία Στίβου ΠΝΟΗ Μεσολογγίου στους 2ους Παιδικούς Αγώνες Στίβου της ΓΕΑ

Η Ακαδημία Στίβου ΠΝΟΗ Μεσολογγίου αναφέρει σε ανακοίνωση της:

pnoiΤην Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 στο ΔΑΚ Αγρινίου Μιχάλης Κούσσης ζήσαμε όλοι μας, πολύ έντονες στιγμές χαράς και συγκίνησης!  Σε ένα γιορτινό κλίμα με λουλούδια, μπαλόνια, μουσική και χορευτικές επιδείξεις, έλαβαν μέρος σε αγωνίσματα Στίβου περίπου 500 μικροί αθλητές! Η Ακαδημία μας ήταν εκεί και έδωσε τη δυνατότητα στους μικρούς μας αθλητές να συναγωνιστούν-αναμετρηθούν με αθλητές της ηλικίας τους βιώνοντας συναισθήματα χαράς και προσωπικής ικανοποίησης.  «Τρέχω και χαμογελώ για καλό σκοπό» ο τίτλος της διοργάνωσης, που σκοπό είχε την ανάδειξη των ιδανικών και ιδεωδών του κλασικού αθλητισμού και ταυτόχρονα την κοινωνική ευαισθητοποίηση και αλληλεγγύη καθώς τα έσοδα από τις συμμετοχές των αθλητών θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό και μη κερδοσκοπικό ίδρυμα ΕΛΕΠΑΠ.

Μπράβο στους αθλητές μας για το ομαδικό πνεύμα που τους διέκρινε, την πειθαρχία στους κανόνες  αλλά και για τα χαμόγελά τους που πλημμύρισαν με φως και ζεστασιά όλους μας!

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους γονείς που ήταν παρόντες και συμμετείχαν δυναμικά και συγχρόνως διακριτικά, καθ΄όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Ευχαριστούμε τη Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου για την πρόσκληση και εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την επιτυχή διοργάνωση των αγώνων Run & Fun 2017.

Συνεχίζουμε τον αγώνα… Πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο δυνατά, για υγιή και χαρούμενα παιδιά!

IMG_20171210_114445 IMG_20171210_114632

IMG_20171210_114321

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.