Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020

Η Ακαδημία Στίβου Πνοή στον 2ο Αγώνα “Αχελώος Run”

2o-acheloos-run (1)

Η Ακαδημία Στίβου Πνοή συμμετείχε το περασμένο Σάββατο (19 Μαΐου 2018) στον 2ο Αγώνα “Αχελώος Run”, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της το Νεοχώρι σε αυτή τη “μεγάλη διοργάνωση την οποία αγκάλιασε πλήθος δρομέων απ’ όλη την Ελλάδα”. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
Η Ακαδημία Στίβου Πνοή, συμμετείχε το Σάββατο 19/5/2018 στον 2ο Αγώνα ΑXELOOS RUN, στηρίζοντας το γειτονικό μας Νεοχώρι σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση την οποία αγκάλιασε πλήθος δρομέων απ’όλη την Ελλάδα!!! Οι αθλητές μας, Αντωνόπουλος Γιάννης, Κανούρη Ελένη, Μπελλάλη Εβελίνα και Παλιούρα Μαρία έλαβαν μέρος στα 6000μ. Οι αθλητές μας, Διαμαντόπουλος Ελευθέριος και Φαράντου Αγγελική στα 5000μ. με πολύ καλούς χρόνους και τέλος οι μικροί μας δρομείς στην απόσταση των 1000μ.
Άλλη μία όμορφη αθλητική συνάντηση εγγράφηκε στη μνήμη μας με εικόνες ομαδικού πνεύματος και τίμιας προσπάθειας. Συγχαίρουμε όλα τα παιδιά μας για την αθλητική τους εμφάνιση και τους γονείς αυτών που επενδύουν στον αθλητισμό που είναι η μόνη υγιής διέξοδος με αμέτρητα οφέλη!
“Στα σπορτ δε γυμνάζεις το σώμα σου μονάχα. Γυμνάζεις πάνω απ’ όλα τη ψυχή σου”. Ν. Καζαντζάκης

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

2o-acheloos-run (2)

2o-acheloos-run (3)

2o-acheloos-run (4)

2o-acheloos-run (5)

2o-acheloos-run (6)

2o-acheloos-run (7)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.