Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου, 2020

“Άκαρπη” η χθεσινή συνέλευση του ΠΑΟΚ Καλυβίων

“Άκαρπη” η χθεσινή συνέλευση του ΠΑΟΚ Καλυβίων

paok kalivionΠραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η συνέλευση του ΠΑΟΚ Καλυβίων χωρίς όμως να παρευρεθούν φίλοι και φίλαθλοι του σωματείου και έτσι έγινε ένας μικρός απολογισμός πεπραγμένων από τα παρόντα μέλη που απαρτίζουν το Διοικητικό Συμβούλιο, τα οποία ακολούθως εξέδωσαν την κάτωθι ανακοίνωση:

Ανακοίνωση

Είναι γνωστό σε όλους ότι τα προβλήματα που υπάρχουν στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι μεγάλα και η λειτουργία μιας ποδοσφαιρικής ομάδας απαιτεί συμμετοχή της κοινωνίας που απευθύνεται για να επιτελεί επαρκώς το ρόλο της.

Δυστυχώς στα Καλύβια ο αριθμός των παιδιών που μπορεί να επανδρώσουν τον ΠΑΟΚ είναι περιορισμένος, αλλά έστω και γι’ αυτά αξίζει η προσπάθεια που κάνουμε τα δύο τελευταία χρόνια να κρατήσουμε ζωντανό ένα από τα τελευταία κύτταρα συλλογικής δράσης του χωριού μας. Συναισθανόμενοι την ατομική ευθύνη του καθενός μας απέναντι στον ιστορικό μας Σύλλογο και θέλοντας να προσφέρουμε στο μέτρο του δυνατού, χωρίς να αποβλέπουμε σε «καρέκλες» και διοικητικές θέσεις.

Έχουμε καταστήσει σαφές και με δημόσιες τοποθετήσεις και με τα έργα μας, ότι αν η προσπάθεια να κρατήσουμε ζωντανό τον ΠΑΟΚ δεν έχει την ευρύτερη αποδοχή και -κυρίως- συμμετοχή, δεν έχει νόημα να συνεχιστεί.

Στην προγραμματισμένη για χθες, Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 στο Κοινοτικό κατάστημα Καλυβίων, Γενική Συνέλευση με θέματα απολογισμός της περιόδου 2016-2017 και εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, δεν προσήλθε κανείς άλλος εκτός των μελών του Δ.Σ.

Θα επαναλάβουμε τη Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 και ώρα 20.30 στο Κοινοτικό κατάστημα. Γενική Συνέλευση που είναι καθοριστική για το μέλλον του ΠΑΟΚ. Καλούμε όλους τους συγχωριανούς μας και εκπροσώπους φορέων της περιοχής να δώσουν το παρών και να αποφασίσουμε αν ο Σύλλογός μας έχει νόημα να συνεχίσει να λειτουργεί.

Το Δ.Σ.

http://www.kalyvia.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.