Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

«Ακέφαλο» το Νοσοκομείο αλλά ο παραιτηθείς διοικητής ακόμη μισθοδοτείται…

«Ακέφαλο» το Νοσοκομείο αλλά ο παραιτηθείς διοικητής ακόμη μισθοδοτείται…

Πέρασε ένας μήνας από την αποπομπή του Ανδρέα Τσώλη από τη θέση του διοικητή του Νοσοκομείο το οποίο τυπικώς παραμένει ακέφαλο καθώς ακόμη δεν ορίστηκε (προσωρινός έστω) διάδοχος του.

Το παρασκήνιο φέρεται να οργιάζει για την επιλογή του ατόμου που θα πιάσει την «καυτή πατάτα» της διοίκησης του νοσηλευτικού ιδρύματος στην πλέον δύσκολη συγκυρία και διάφορα ονόματα διακινούνται.

Ωστόσο καταγράφεται ένα τραγελαφικό σκηνικό καθώς διακινείται τις τελευταίες ημέρες πως το Υπουργείο (που έδωσε το τελεσίγραφο στον Τσώλη) ακόμη δεν… αποδέχτηκε την παραίτηση.

Ακόμη και αν αυτό δεν επιβεβαιώνεται αξιοσημείωτο είναι αυτό που αναφέρει ο εργαζόμενος Στέλιος Μερμίγκης πως «τόσο καιρό μετά, ο παραιτηθείς διοικητής βρίσκεται στις καταστάσεις μισθοδοσίας του νοσοκομείου και πληρώνεται κανονικά αφού δεν έχουν φροντίσει οι αρμόδιοι όλο αυτό το διάστημα να προβούν στις απαραίτητες διαδικασίες έκδοσης Φ.Ε.Κ της καθαίρεσης του αλλά και της απαραίτητης ανασυγκρότησης του Δ.Σ.».

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ο Αιτωλος...

    Τον Μερμιγκη αυτό τον πειραξε;Ο ένας μήνας που θα πάρει μισθό ο πρώην διοικητής;αν έμπαινε καινούργιος δεν θα τον επερνε;να τα βγάζετε όλα στην δημοσιότητα κύριε Μερμιγκη που αφορούν το Νοσοκομείο….οχι ότι μας συμφέρει….ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.