Σάββατο, Μάρτιος 23, 2019

Ακέφαλος ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Απορρίφθηκε η παράταση της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου

erythros-stavros
Ως πρώτη νίκη χαρακτήρισε η Πανελλήνιε Κίνηση Ερυθροσταυριτών την απόρριψη του αιτήματος του τέως Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Αυγερινού για εξάμηνη παράταση της θητείας του. Μάλιστα αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του, έκανε λόγο για ανατροπή καθεστώτος και επαναφορά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε μέρες αντάξιες της ιστορίας του.

Η Πανελλήνια Κίνηση Ερυθροσταυριτών με ικανοποίηση ανακοινώνει την πρώτη νίκη για την ανατροπή του υπάρχοντος καθεστώτος και την επαναφορά του Ε.Ε.Σ. σε μέρες αντάξιες της τεράστιας ιστορίας και του μεγέθους του.

Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου δικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα του Δ.Σ. του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με τα οποία ο τέως (πλέον) Πρόεδρος του κ. Αυγερινός ζητούσε άλλο ένα εξάμηνο παράταση της θητείας του. Η προσωρινή διαταγή που ζητούσε απορρίφθηκε και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός είναι ακέφαλος ενώ οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν με γρήγορους ρυθμούς.

Η νέα διοίκηση θα ορισθεί την 20η Νοεμβρίου όταν εκδικάζεται η υπόθεση (Εκούσια Διαδικασία) για να οριστεί νέα διοίκηση.

Στους κόλπους των Ερυθροσταυριτών υπάρχει ικανοποίηση και αισιοδοξία ότι από την 20η Νοεμβρίου ο Ε.Ε.Σ. θα κάνει μια πραγματική επανεκκίνηση και όχι σαν αυτή που ευαγγελιζόταν ο τέως Πρόεδρος του.

Πηγή: epirus-tv-news.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.