Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, 2020

Tην Δευτέρα επισήμως γνωστές οι υποψηφιότητες στη ΝΔ

imagesΜια κατάσταση που προκαλεί απορίες έχει διαμορφωθεί γύρω από το ζήτημα της υποβολής των υποψηφιοτήτων για τις κάλπες της ΝΔ που θα στηθούν την 3η Απριλίου. Aρκετά μάλιστα στελέχη την χαρακτηρίζουν ως…μπάχαλο.
Χθες Τετάρτη έκλεισε η λίστα υποψηφιοτήτων για αντιπροσώπους (συνέδρους) των νομαρχιακών οργανώσεων στο 10ο τακτικό εθνικό συνέδριο, προέδρους δημοτικών τοπικών οργανώσεων και μελών δημοτικών τοπικών επιτροπών και υπευθύνους θεματικών τομέων δράσης της νομαρχιακής οργάνωσης.
Σήμερα μια ημέρα μετά, κανείς δεν ξέρει με ακρίβεια και επισήμως τις λίστες. Στα γραφεία του κόμματος μέχρι πριν λίγη ώρα δεν είχαν αναρτηθεί οι πίνακες ώστε να δοθεί και η δυνατότητα ενστάσεων μέσα στα προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα. Μάλιστα αυτό αναμένεται να γίνει την Δευτέρα.
Πολλά λέγονται (όπως για εκπρόθεσμες καταθέσεις υποψηφιοτήτων), και καχυποψία επικρατεί σε διάφορα στελέχη, αλλά σίγουρα ο συντονισμός της διαδικασίας δεν ήταν ο κατάλληλος. Χαρακτηριστικό είναι πως δεν λειτούργησαν καν οι δημοτικές εφορευτικές επιτροπές και η νομαρχιακή εφορευτική αναγκάστηκε να τις υποκαταστήσει όλες.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.