Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Aκόμη περιμένει τις απαντήσεις ο Καψάλης…

Aκόμη περιμένει τις απαντήσεις ο Καψάλης…

Πολλές ερωτήσεις τέθηκαν προ ημερήσιας διάταξης στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου. Άλλες απαντήθηκαν γενικόλογα από τον δήμαρχο άλλες καθόλου.
Τη δυσαρέσκεια του εκφράζει χαρακτηριστικά ο σύμβουλος της αντιπολίτευσης Π. Καψάλης για τις (μη) απαντήσεις που έλαβε σε δύο ερωτήσεις.

Αναφέρει:

Σήμερα 27-1-2020 διεξήχθη η 2η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου ΑΓΡΙΝΙΟΥ.
Προκειμένου να σας ενημερώσω περί ερωτήσεων μου που υπεβαλλα προς την Δημοτική αρχή έχω να παραθέσω τα πιο κάτω.
Ερώτηση 1η: Ζήτησα να ενημερωθώ Σχετικά με την πορεία της υποβαλλομενης πρότασης του Δήμου Αγρινιου για τις αθλητικές εγκαταστασεις στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ η οποία υποβλήθηκε στις 19-4-2019 διότι μέχρι σήμερα δεν έχει αξιολογηθεί θετικα και δεν έχει εκδοθεί απόφαση ένταξης, ενω άλλες προτάσεις από όμορους Δήμους για την ίδια πρόσκληση έχουν αξιολογηθεί θετικά και έχουν πάρει απόφαση ένταξης ενώ είχαν υποβάλλει πρόταση μεταγενέστερα από τον Δήμο ΑΓΡΙΝΙΟΥ. Η απάντηση της Δημοτικής Αρχής… καμία. Μάρτυρας το βίντεο της συνεδρίασης που έχει ανεβεί από διαφορά site.

Ερώτηση 2η: Σχετικά με τις υπάρχουσες παιδικές χαρές και τις νέες που κατασκευάστηκαν ρώτησα εάν έχουν πιστοποιηθεί από κατάλληλο διαπιστευμένο φορέα και εάν έχουν πάρει την έγκριση καταλληλότητας και το ειδικό σήμα από την αρμόδια επιτροπή ελέγχου παιδικών χαρών. Κι ενώ οι παιδικές χαρές έχουν δοθεί προς χρήση χωρίς να έχει γίνει η απαιτούμενη διαδικασία και να έχει χορηγηθεί το ειδικό σήμα κι αν γίνει κάποιο ατύχημα (το οποίο και απεύχομαι) τότε θα αναζητούμε τι δεν έγινε, η απάντηση ήταν τελείως σε άλλη κατεύθυνση και αναφέρθηκε σε παιδικές χαρές που έγιναν εδώ και 8 χρόνια λες κι εγώ ρώτησα αυτό….!!!!!!!μάρτυρας και πάλι το βίντεο. Ειλικρινά επειδή υπάρχουν καταγεγραμμένα στην συνεδρίαση όλα αυτά που αναφέρω και δεν είναι σενάρια δικά μου σας αφήνω να κρίνεται την διαχείριση από την Δημοτική Αρχή που μας επιβεβαιώνει κάθε μέρα ότι δεν μας απαντά σε τίποτα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

5 Σχόλια

 1. Αρτέμης STIHL ο σπηλαιολόγος

  Μα απαντάει ο Ροδίτης για όλα, τι δεν καταλαβαίνετε;

 2. Γ.Π.

  Ωριμότατες οι απαντήσεις των δεξιών, τόσο των αυτοδιοικητικών παραγόντων όσο και των παπαγάλων τους…

 3. Γ.Π.

  @Akis Η ωριμότητα σας είναι σαν την κανονικότητα που υποτίθεται πως φέρατε. Και μην ρίχνεις τη μπάλα στην εξέδρα, δεν φταίνε για όλα πια ο ΣΥΡΙΖΑ(ς) και το ΠΑΣΟΚ.

 4. Δημήτρης Κοντονικας

  Ούτε μια παιδική χαρά στο Αγρινιο με προδιαγραφές

 5. Γ.Π.

  Αλήθεια, από πότε όποιος σας πάει κόντρα είναι οπωσδήποτε ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΣΟΚ ; Το επίπεδο σας και το δικό σου προσωπικά φαίνεται από όλες τις εξελίξεις από τον Ιούλιο και από τα εποικοδομητικά σχόλια για πίτσες. Έπρεπε να έρθει ένα ποδοσφαιρικό σκάνδαλο για να καταλάβει και ο τελευταίος ανθρωπος ότι στο βωμό της καρέκλας θα πουλούσατε και τη μάνα σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.