Κυριακή, Μάιος 26, 2019

Συζητούν οι οργανωμένοι με τους παίκτες

organomenoi

Mία ώρα πέρασε από τη λήξη του αγώνα με την Ξάνθη και στον αγωνιστικό χώρο παραμένει αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών που σε ήρεμο κλίμα συζητά με παίκτες παρουσία και των Χρήστου Κουτσοσπύρου και Μάκη  Μπελεβώνη. Από τους παίκτες παρόντες, μεταξύ άλλων, οι Κυριακίδης, Τσενάμο, Πάουλο, Μοράρ. Βασιλούδης κ.α.
Ο αγωνιστικός (και βαθμολογικός) κατήφορος έχει στενοχωρήσει τους πάντες στα «καναρίνια» και οι οργανωμένοι αφενός ζητούν εξηγήσεις αφετέρου προσπαθούν να ενθαρρύνουν τους παίκτες για τη συνέχεια.
Σημειωτέον πως κατά τη διάρκεια του αγώνα οι οργανωμένοι στήριξαν με παλμό την ομάδα μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα και χειροκρότησαν τους παίκτες. Ξεκαθάρισαν πως θα συνεχίσουν να είναι στο πλευρό τους ενώ ζήτησαν και εισιτήρια για τον αγώνα στα Γιάννενα.
Οι παίκτες με τη σειρά τους ζήτησαν συγνώμη για τη σημερινή εμφάνιση και υποσχέθηκαν πως θα παρουσιαστούν με διαφορετικό πρόσωπο στη συνέχεια. Στις ερωτήσεις μάλιστα των οπαδών ξεκαθάρισαν πως δεν έχουν κανένα παράπονο από διοίκηση και προπονητή.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.