Παρασκευή, 7 Μαΐου, 2021

Οι ακούραστοι της πολιτικής τούτες τις άγιες μέρες…

Οι ακούραστοι της πολιτικής τούτες τις άγιες  μέρες…

1 (8)

Μαζί με τα «χρόνια πολλά και καλά» από μέρους μας και μαζί με την ευχή να μην σκάσει κανείς από το φαΐ φέτος πρέπει να εκφράσουμε τον θαυμασμό μας -και την αμέριστη κατανόησή μας- για τα πολιτικά πρόσωπα που και αυτές τις μέρες δεν έχουν στασιό να σταθούν.

Είναι ο ρόλος κάποιων που τους θέλει στις επάλξεις και κοντά σε όποιον έχει όρεξη για κάλαντα και  πρέπει να τον ακούσουν. Αυτοί είναι οι ήρωες. Δεν το κάναμε εμείς αυτό ούτε για τον μισθό του Παπαδημούλη και της Σπυράκη μαζί, πόσο μάλλον για μισθό δημάρχου, για φέρουμε ένα τυχαίο παράδειγμα.

Επίσης είναι η θέλησή κάποιων  για πρόοδο και ΕΣΠΑ και έργα. Αυτοί είναι οι άρρωστοι με την πολιτική. Είναι κι εκείνοι που παραμονές γιορτών θέλουν τα όργανα να λειτουργούν και να παράγουν πολιτική κι όποιος μπορεί ας ακολουθήσει. Και φυσικά είναι και ο ακτιβιστής πρώην δήμαρχος Π. Στάικος, ιατρός, που ντύθηκε Ιωσήφ ο Ακτιβιστής και πήρε ένα πρόβατο να το βοσκήσει δίπλα από αυτοκίνητα, δίπλα από γυράδικα, δίπλα στη θάλασσα…

Σε όλους αυτούς τους αφανείς πολεμιστές της πολιτικής, που δεν σταματούν ούτε αυτές τις μέρες, λέμε ένα μεγάλο respect και τους ευχόμαστε να δουν την πατρίδα μας όπως την θέλουν και πρέπει!

2 (7)

3 (8)

4 (5)

 

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.