Δευτέρα, 12 Απριλίου, 2021

Παραιτείται ο Γεώργιος Αμαργιανός από υποψήφιος δήμαρχος της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας

Παραιτείται ο Γεώργιος Αμαργιανός από υποψήφιος δήμαρχος της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας

Με ανακοίνωση του ο Γεώργιος Αμαργιανός από την Πάλαιρο, ενημερώνει ότι δεν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος με την Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας στις επόμενες εκλογές.

Ο κ. Αμαργιανός αναφέρει ότι υπάρχουν προσωπικοί και επαγγελματικοί λόγοι για την απόφασή του αυτή και αναφέρει ότι θα στηρίξει με όλες τις δυνάμεις του το ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση και καταλήγει:

“Κάνω αυτήν την δήλωση για να μην σπεύσουν οι διάφοροι καλοθελητές και εκλογομάγειροι της περιοχής μας να εκμεταλλευτούν την δική μου αδυναμία για να χτυπήσουν το ΚΚΕ και τη Λαική Συσπείρωση”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γεωργίου Αμαργιανού:

“Κι αν είναι ο λάκκος σου βαθύς δικό σου χρέος είναι για να σηκωθείς”

Το ΚΚΕ και η Λαϊκή Συσπείρωση μου έκαναν την τιμή να με ορίσουν επικεφαλής για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαίου, δυστυχώς, όμως, για εντελώς προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους και μόνο, δεν θα μπορέσω να ανταποκριθώ στην χρέωση που μου ανέθεσε το κόμμα και η παράταξη και δεν θα μπορέσω να είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές…

Ευχαριστώ τα μέλη και τους οπαδούς του ΚΚΕ για την στήριξη και την βοήθειά τους, και λυπάμαι βαθύτατα που δεν θα μπορέσω να ανταποκριθώ στην υποχρέωση αυτή. Παραμένω στο πλευρό του κόμματός μου όπως έκανα πάντα σε όλη μου τη ζωή και το στηρίζω ανεπιφύλακτα.

Καλώ τον δημοκρατικό κόσμο του δήμου μας να στηρίξει το ΚΚΕ και τη Λαική Συσπείρωση σε όλες τις κάλπες ανεξαρτήτως προσώπου.

Κάνω αυτήν την δήλωση για να μην σπεύσουν οι διάφοροι καλοθελητές και εκλογομάγειροι της περιοχής μας να εκμεταλλευτούν την δική μου αδυναμία για να χτυπήσουν το ΚΚΕ και τη Λαική Συσπείρωση.

Πηγή: xiromeronews.blogspot.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.