Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου, 2022

Αλαλούμ με το ωράριο στα εμπορικά του Αγρινίου-Νέο ΦΕΚ για 10 το πρωί και οργή εμπόρων…

Αλαλούμ με το ωράριο στα εμπορικά του Αγρινίου-Νέο ΦΕΚ για 10 το πρωί και οργή εμπόρων…

Προχθές ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου προέβη σε ενημέρωση των μελών του-και κατ’ επέκταση των καταναλωτών- αναφέροντας πως από σήμερα , Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021, επανέρχεται σε αυτό με ώρα έναρξης τις 8:30 το πρωί αντί για 10 που ίσχυε το τελευταίο διάστημα.

Είχε πάντως σημειώσει ο Σύλλογος πως η ενημέρωση έγινε «με κάθε επιφύλαξη γιατί το Υπουργείο Ανάπτυξης βγάζει τις ανακοινώσεις του πάντα με καθυστέρηση, αγνοώντας την ανάγκη της έγκαιρης ενημέρωσης που πρέπει να υπάρχει τόσο για τους συναδέλφους και εργαζόμενους, όσο και για τους καταναλωτές».

Σήμερα λοιπόν ο Εμπορικός Σύλλογος επανέρχεται και ενημερώνει πως τελικώς το ωράριο που με βάση το ΦΕΚ ισχύει από 6-12-2021 ξεκινά στις 10 το πρωί τις καθημερινές.

Δεν παραλείπει να τονίσει πως προκαλεί « την οργή και την αγανάκτηση των συναδέλφων εμπόρων της πόλης για ακόμη μια φορά με τις αποφάσεις της η κυβέρνηση, που μας υποχρεώνει να ανοίγουμε στις 10 το πρωί, όταν τα πολυκαταστήματα τροφίμων ανοίγουν στις 8, δημιουργώντας για άλλη μια φορά συνθήκες Αθέμιτου ανταγωνισμού».

Η ανακοίνωση:

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΑΠΟ 6-12-2021

Το Δ.Σ. του Ε.Σ.Α. με την σημερινή νέα ανακοίνωσή του θέλει να ενημερώσει τους συναδέλφους αλλά και το καταναλωτικό κοινό για την νέα αλλαγή στο ωράριο λειτουργίας της αγοράς .

Και αναφερόμαστε σε αυτή που αποφασίστηκε από το Υπουργείο ΧΩΡΙΣ αυτό να μας ενημερώσει εγκαίρως ως όφειλε να πράξει και να αποφευχθεί η σύγχυση τόσο στους συναδέλφους όσο και στους καταναλωτές.

Η χθεσινή μας επιφύλαξη διατυπώθηκε για αυτόν ακριβώς τον λόγο, γιατί το Υπουργείο Ανάπτυξης εξακολουθεί να μην στέλνει έγκαιρα ενημέρωση για τις αλλαγές που κάνει.

Το Δ.Σ. του ΕΣΑ θέλει επίσης να δηλώσει ότι παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε την προηγούμενη εβδομάδα προς κάθε κατεύθυνση και παρά και την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου να εξαιρεθεί το Αγρίνιο από το άνοιγμα της αγοράς του στις 10:00 το πρωί, δυστυχώς δεν έφερε αποτέλεσμα .

Προκαλεί την οργή και την αγανάκτηση των συναδέλφων εμπόρων της πόλης για ακόμη μια φορά με τις αποφάσεις της η κυβέρνηση, που μας υποχρεώνει να ανοίγουμε στις 10 το πρωί, όταν τα πολυκαταστήματα τροφίμων ανοίγουν στις 8, δημιουργώντας για άλλη μια φορά συνθήκες Αθέμιτου ανταγωνισμού.

Πιο κάτω σας ανακοινώνουμε εκ νέου το ωράριο που με βάση το ΦΕΚ ισχύει από 6-12-2021.

                                                                      ΤΟ Δ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.