Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Αλέξης Τσίπρας: Είναι μια κρίσιμη μάχη, τη δίνουμε με αισιοδοξία ως το τελευταίο λεπτό

Αλέξης Τσίπρας: Είναι μια κρίσιμη μάχη, τη δίνουμε με αισιοδοξία  ως το τελευταίο λεπτό

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας ψήφισε σεεκλογικό τμήμα  στο σχολικό συγκρότημα των 27ου και 30ου δημοτικού σχολείου Αθηνών. Μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος δήλωσε:

«Σήμερα είναι μέρα Δημοκρατίας οι Ελληνίδες και  οι Έλληνες αποφασίζουν για την πορεία της χώρας τα επόμενα 4 χρόνια αποφασίζουν για τη ζωή τους. Οι κάλπες άνοιξαν ως γνωστόν το πρωί και ήταν άδειες, συνεπώς η απόφαση του καθενός στην κάλπη θα κρίνει το αποτέλεσμα.

Απευθύνομαι στους πολίτες, τους καλώ να έλθουν στην κάλπη να ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμα αν και είναι υψηλή η θερμοκρασία αξίζει για 20 λεπτά να είναι όλοι παρόντες στην κρίσιμη απόφαση για το μέλλον του τόπου μας.

Απευθύνομαι ιδιαίτερα στους νέους και στις νέες σε αυτούς που διαχρονικά στον τόπο μας κάνουν την ανατροπή, να μην αφήσουν την κρίσιμη απόφαση για τη ζωή και το μέλλον τους σε άλλους να είναι αυτοί που θα κρίνουν το αποτέλεσμα.

Είναι μια κρίσιμη μάχη τη δίνουμε με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα ως το τελευταίο λεπτό για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες και οι κόποι του λαού μας και να μην ανακοπεί η πορεία της χώρας προς το εμπρός».

/p>

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Αληθινος Αντιμνημονιακος.

    Ζήτω η κυρια Μέρκελ το Συριζα και το ΝΑΤΟ. Θα καταργηθει ο ενφια και τα διόδια. Ψηφιστε Συριζα. Το δικιο το εχουν ο διορθσμένοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.