Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

“Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων” την Τετάρτη από μαθητές του 6ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου

6o-lykeio-aliki-xora-thavmaton (8)

Μία από τις παραστάσεις που εντυπωσίασαν στο πλαίσιο του 9ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θεάτρου στο Αγρίνιο θα ανέβει ξανά στην αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου την Τετάρτη 30 Μαΐου και ώρα 11:00 το πρωί. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη θεατρική παράσταση “Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων” από τη θεατρική ομάδα του 6ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του σχολείου αναφέρει:
Το σχολείο μας, το 6ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου, στο πλαίσιο του 9ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θεάτρου Δήμου Αγρινίου παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία τη θεατρική παράσταση «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» του Λιούις Κάρολ σε διασκευή του Δημήτρη Αδάμη.
Μετά από επιθυμία του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αγρινίου (Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης) να επαναληφθεί η συγκεκριμένη θεατρική παράσταση για τους μαθητές των Ειδικών Σχολείων της ευρύτερης περιοχής του Αγρινίου, οι υπεύθυνοι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ αποδέχτηκαν το αίτημά τους και παραχωρούν την αίθουσα του θεάτρου. Μεσούσης εξεταστικής περιόδου και παρά τις δυσκολίες λόγω των σχολικών υποχρεώσεων των μαθητών, η θεατρική ομάδα και γενικότερα η σχολική κοινότητα του 6ου ΓΕΛ Αγρινίου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα αυτό με χαρά.
Τους περιμένουμε, λοιπόν, την Τετάρτη 30 Μαΐου στις 11:00 π.μ. στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου, για να ταξιδέψουμε μαζί σε μια χώρα γεμάτη χρώματα, μουσική, τραγούδια και χορό…στη Χώρα των Θαυμάτων!

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

6o-lykeio-aliki-xora-thavmaton (1)

6o-lykeio-aliki-xora-thavmaton (2)

6o-lykeio-aliki-xora-thavmaton (3)

6o-lykeio-aliki-xora-thavmaton (4)

6o-lykeio-aliki-xora-thavmaton (5)

6o-lykeio-aliki-xora-thavmaton (6)

6o-lykeio-aliki-xora-thavmaton (7)

6o-lykeio-aliki-xora-thavmaton (9)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.