Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Aλλαγές στη δημοτική αρχή Μεσολογγίου

Aλλαγές στη δημοτική αρχή Μεσολογγίου

Εκτός αντιδημαρχιών οι κ.κ. Μπουσμπουρέλης και Σταράμος. Αντικαθίστανται και οι πρόεδροι της ΔΕΥΑΜ και του Λιμενικού Ταμείου.Photo 20160831151329449

Σε λίγες ώρες αναμένεται να δημοσιοποιηθεί η νέα σύνθεση της δημοτικής αρχής του Μεσολογγίου στο πλαίσιο της αναδιάταξης της.
Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες από τις αντιδημαρχίες, θα αντικατασταθούν οι κ.κ. Δημήτρης Μπουσμπουρέλης και Παναγιώτης Σταράμος καθώς και οι πρόεδροι της ΔΕΥΑΜ και του Λιμενικού Ταμείου, Γιώργος Καραπαπάς και Δημήτρης Μπαλαμπάνης.
Οι ίδιες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι οι δυο μέχρι σήμερα αντιδήμαρχοι, μάλλον, δεν θα μετακινηθούν σε άλλη θέση ενώ ερωτηματικό αποτελεί εάν που θα αξιοποιηθούν οι κ.κ. Καραπαπάς και Μπαλαμπάνης.
Αναφορικά με τις αντικαταστάσεις των δυο αντιδημάρχων σύμφωνα, με κύκλους του δημάρχου Μεσολογγίου, αυτές αποδίδονται σε συμπεριφορές τους απέναντι στους πολίτες κάνοντας “χρήση” της θέσης που κατείχαν. Χαρακτηριστικά μας ειπώθηκε “οι βόλτες με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο (σ.σ. Τζιπ) εντός και εκτός πόλης, “έφαγαν” τον δραστήριο κατά τ´ αλλά αντιδήμαρχο”, εννοώντας τον κ. Δ. Μπουσμπουρέλη.
Αναπληρωτής δημάρχου αναμένεται να ορισθεί ο κ. Σπύρος Καρβέλης, ο οποίος τελικά όχι μόνο παραμένει στη θέση του αλλά ουσιαστικά αναβαθμίζεται.
Επίσης στη θέση του παραμένει κατά πάσα πιθανότητα ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος.

messolonghinews.blogspot.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.