Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Aλλάζει εικόνα η νοτιοανατολική είσοδος του Αγρινίου

Aλλάζει εικόνα η νοτιοανατολική είσοδος του Αγρινίου

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες ανακατασκευής των οδών Αναπαύσεως και Ησιόδου, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Αγρινίου.

Ήδη ολοκληρώθηκαν τα έργα κατασκευής των υποδομών δικτύων ύδρευσης – αποχέτευσης, ηλεκτροφωτισμού και πεζοδρομίων. Τα συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς για την ασφαλτόστρωση των δύο δρόμων.

Οι παρεμβάσεις εντάσσονται στο πρώτο έργο της Βιώσιμης Αστικής Ανάπλασης που είναι η «Λειτουργική αναβάθμιση του Επιχειρηματικού Κέντρου στη Νοτιοανατολική είσοδο της πόλης του Αγρινίου» προϋπολογισμού 4.800.000,00 Ευρώ.

Την πρόοδο των εργασιών παρακολούθησε οΔήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίουκαι δήλωσε σχετικά: «Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο στην είσοδο της πόλης.Δεν λύνουμε απλά χρόνια προβλήματα αλλά παρεμβαίνουμε για να βελτιώσουμε την εικόνα της περιοχής. Το συγκεκριμένο έργο, όπως όλοι γνωρίζουν, είναι τμήμα ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού που περιλαμβάνει ένα σύνολο παρεμβάσεων στην Νοτιοανατολική είσοδο του Αγρινίου. Βήμα – βήμα υλοποιούμε το φιλόδοξο σχέδιο μας για το Αγρίνιο.Η προσπάθεια να κάνουμε την πόλη μας ακόμη καλύτερη είναι διαρκής και καθημερινή ».

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.