Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022

Άλλη διοικητική διαίρεση θα προτιμούσε ο δήμαρχος Ακτίου- Βόνιτσας

Άλλη διοικητική διαίρεση θα προτιμούσε ο δήμαρχος Ακτίου- Βόνιτσας

“Θα έπρεπε να συνεργαζόμαστε με τη Λευκάδα, την Πρέβεζα και την Ευρυτανία, όπως γίνεται (απ΄ τους κατοίκους) για εκατοντάδες χρόνια, δεν έχουμε σχέση με τους υπόλοιπους”, λέει ο Αποστολάκης. 6ce06060d31039b616a606d5b44ff9d7Oι δήμοι Λευκάδας και Ακτίου- Βόνιτσας καταλήγουν σε συμφωνία για το ζήτημα των απορριμμάτων και τη μεταφορά τους στο ΧΥΤΑ Παλαίρου.

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας παρέστησαν ο δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας κ. Γιώργος Αποστολάκης και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παλαίρου κ. Σταχτιάρης, οι οποίοι συμμετείχαν στα πλαίσια της αναθέρμανσης της συνεργασίας μεταξύ των δύο δήμων στο ζήτημα των απορριμμάτων.
Κατά τη συζήτηση όλοι τάχτηκαν υπέρ της συνεργασίας των δυο δήμων, ενώ τοποθετήθηκαν και οι Αποστολάκης- Στάχτιαρης οι οποίοι, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν και στις δυσκολίες που είχαν εκ μέρους των δημοτών τους.
Ο κ. Αποστολάκης πλειοδότησε για την ευρύτερη και μονιμότερη συνεργασία μεταξύ των δυο δήμων, καταθέτοντας μάλιστα τη διαφωνία του για την υφιστάμενη διοικητική διαίρεση την οποία χαρακτήρισε μη λειτουργική: «Εμείς (η Βόνιτσα), θα έπρεπε να συνεργαζόμαστε με τη Λευκάδα, την Πρέβεζα και την Ευρυτανία, όπως γίνεται (απ΄ τους κατοίκους) για εκατοντάδες χρόνια, δεν έχουμε σχέση με τους υπόλοιπους. Όπως και η Λευκάδα για παράδειγμα, δεν έχει σχέση με την Κέρκυρα, την Ζάκυνθο κ.λ.π.»

Πληροφορίες- φωτό fortsalefkada.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.