Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Άλλοι γλένταγαν και άλλοι… έκλεβαν στο Αρχοντοχώρι

Άλλοι γλένταγαν και άλλοι… έκλεβαν στο Αρχοντοχώρι

Την κατάλληλη ώρα περίμεναν άγνωστοι δράστες στο Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου προκειμένου να «αλιεύσουν» οτιδήποτε αξίας από σπίτια του χωριού και τη βρήκαν, τη νύχτα, που όλο το χωριό διασκέδαζε στο πανηγύρι.

Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ η ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Ο. Αρχοντοχωρίου είχε διοργανώσει γλέντι με δημοτική μουσική και φυσικά όλοι οι κάτοικοι , μόνιμοι και επισκέπτες, βρίσκονταν συγκεντρωμένοι στη πλατεία για τη μουσική βραδιά.
Οι δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ 23:00 και 3:00 π.μ. , διέρρηξαν δύο οικίες στο χωριό, καταφέρνοντας να κλέψουν 5.350 ευρώ από τη μία και 570 ευρώ, χρυσαφικά μεγάλης αξίας, ρολόγια και τσάντες από την άλλη οικία, κατά δήλωση των θυμάτων στην αστυνομία.
Στο σπίτι από το οποίο εκλάπησαν τα 5.350 ευρώ, διαμένει 25χρονος, που κατοικεί μόνιμα στην πρωτεύουσα και είχε επισκεφθεί το χωριό του για τον δεκαπενταύγουστο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε κρύψει τα χαρτονομίσματα στο μαξιλάρι του…
Η άλλη οικία που διέρρηξαν οι άγνωστοι δράστες, ανήκει σε 46χρονη , μόνιμη κάτοικο του χωριού.

Τα θύματα δήλωσαν τις κλοπές σήμερα το πρωί στο Α.Τ. Κατούνας, που έχει αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.