Αρκετό καιρό έχουμε να σας παρουσιάσουμε την εναλλακτική πραγματικότητα από τις συγκεντρώσεις των τοπικών παραγόντων στα μέρη μας. Είναι η εποχή που ανοίγουν οι εκδηλώσεις και αρχίζουν τα συνέδρια.
Στο σημερινό μενού, δυο τρεις καλοί πελάτες της στήλης, ξέρετε ο δήμαρχος, η Περιφέρεια… Και το φόντο στη λαχαναγορά με κατσαρόλες, κουλούρια και γενικώς προϊόντα της όμορφης και μαρτυρικής γης μας…
Απολαύστε με ανοιχτό πνεύμα.
ο (υ)περαστικός
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
1 Σχόλιο
Τις προάλλες βάλαμε στο τσαντίρι να δούμε master chef, όπου είχαν πάει εκδρομή στην Πάρμα.
Η Πάρμα, έλεγαν οι Ιταλοί μπαλαμοί, έχει αναδειχτεί σε πόλη γαστρονομίας από την Unesco και έχει εργοστάσια όπως της Barilla, εργοστάσια τυριών κτλ.
Κατέβηκα και εγώ προχθές που λέτε στην εκδήλωση, όπως και πολλοί άλλοι, να φάω τζάμπα και να τσιμπήσω κανα πορτοφόλι από κανέναν μπαλαμό. Έφαγα τζάμπα μαγειρευτό, ήπια τζάμπα καφέ και γύρισα σπίτι με κάτι ψιλά. Οι παρευρισκόμενοι ήταν πιο κακομοίρηδες και από μένα.
Τέλος πάντων, ελπίζω να χαρήκατε μπαλαμοί με την εκδήλωση και τώρα που σιγουρευτήκατε για τις δυνατότητες των νοικοκυρών αυτού του τόπου, να κάνετε πάλι επανάσταση όπως τον Ιούλιο του 15. Υπάρχει τεράστια ζήτηση σε κοκκινιστό και μουσακά στο εξωτερικό…
Είναι τέτοιες οι δυνατότητες του τόπου για εξαγωγή τοπικών προϊόντων, που στις τελευταίες προκυρήξεις του δημοσίου για διορισμούς σε δήμους έγινε χαμός…
ΥΓ1: Υπάρχουν δεκάδες νέοι μπαλαμοί που έχουν επιτυχημένη σταδιοδρομία σε Ελλάδα και εξωτερικό στους τομείς των οικονομικών και της πληροφορικής. Αν υπήρχε σοβαρή δημοσιογραφία σε αυτόν τον τόπο και όχι παρατρεχάμενοι των δημάρχων, θα έπαιρνε ΈΣΤΩ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ από κάποιον τέτοιο νέο.
ΥΓ2: Πολύ ενημερωτικό το άρθρο για την Αγρινιώτισα σερβιτόρα του Navona στην Πάτρα της Espresso… Αναμένουμε περισσότερα στο μέλλον…