Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Η Aluxal Καραχάλιος προσκαλεί στο 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών – ΠΟΒΑΣ στο Αγρίνιο

Η Aluxal Καραχάλιος προσκαλεί στο 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών – ΠΟΒΑΣ στο Αγρίνιο

Η Aluxal Καραχάλιος μοναδικός χορηγός του Συνεδρίου στην Αιτωλοακαρνανία

Το τριήμερο 27-29 Μαΐου, θα λάβει χώρα στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών – ΠΟΒΑΣ

Η ALUXAL ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΑΒΕΕ, ως η μεγαλύτερη εταιρεία αλουμινίου στη Δυτική Ελλάδα, με πρωταγωνιστικό ρόλο στον τομέα επεξεργασίας προϊόντων αλουμινίου και PVC, συμμετέχει και ενισχύει το Συνέδριο σαν χορηγός!

Το Συνέδριο συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον φορέων, εταιρειών και επαγγελματιών του χώρου. Στα πλαίσιά του θα συζητηθούν οι εξελίξεις και τα νέα δεδομένα του κλάδου.

Στον χώρο του Συνεδρίου θα υπάρχει έκθεση/stand της εταιρείας, όπου τα στελέχη της θα πληροφορούν για την ευρεία γκάμα των προϊόντων αλουμινίου και PVC σε επισκέπτες και κατασκευαστές.

Η ALUXAL έχοντας άρτιες κτηριακές εγκαταστάσεις και υπερσύγχρονο ρομποτικό εξοπλισμό ηλεκτροστατικής βαφής και κατασκευής κουφωμάτων διαθέτει μεταξύ άλλων θάλαμο δοκιμών όπου αξιολογούνται τα προϊόντα σε πραγματικές συνθήκες καιρικών φαινομένων όπως αντοχή σε ανεμοπίεση, αεροπερατότητα και υδατοστεγανότητα. Τα 40 χρόνια γραπτής εγγύησης των κουφωμάτων της είναι εξασφαλισμένα, αφού η εταιρεία διαθέτει πιστοποίηση για την ηλεκτροστατική βαφή QUALICOAT SEASIDE και ISO 9001 της TUV Nord για την ποιότητα των προϊόντων της.

Επιπλέον, επειδή η ασφάλεια του προσωπικού της είναι προτεραιότητά της, η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί με ISO 45001 της TUV Nord. Τέλος, σεβόμενη το περιβάλλον και την κοινωνία, η ALUXAL έχει συμμορφωθεί πλήρως στις απαιτήσεις του ISO 14001 της TUV Nord!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.