Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020

Αμερικανικό ενδιαφέρον για Κέβιν

kevin-640x360Ο «Αμερικανός» Κέβιν και τα άλλα παιδιά του Αγρινίου
Δουλειές με… φούντες αναμένουν τον Φώτη Κωστούλα και στους συνεργάτες του στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο του προγραμματισμού εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πέρα από τα θέματα των μεταγραφών υπάρχουν και τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν το προσεχές καλοκαίρι. Κι αυτά δεν είναι ένα και δύο.

Εχουμε και λέμε: Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Κούσας, Ρουμπουλάκου, Κάπελ, Ρουσκουγέδα, Μαρκόφσκι και Κέβιν μένουν ελεύθεροι και θα υπάρξει κουβέντα μαζί τους για την επέκταση ή μη της συνεργασίας τους με την ομάδα του Αγρινίου.

Ειδικότερα σε ότι αφορά τον Κέβιν επανέρχονται στα αυτιά του κι εκείνες οι παλιές – made in USA – «σειρήνες». Ο Ισπανός αριστερός μπακ αποδείχθηκε ένας πρώτης τάξεως εργαλείο έχοντας σταθερά καλές εμφανίσεις και κερδίζοντας την εμπιστοσύνη όλων των προπονητών στον Παναιτωλικό.

Αθόρυβα ήρθε στο Αγρίνιο και με το «καλημέρα» μονιμοποιήθηκε στην ενδεκάδα, δείχνοντας πως κατέχει καλά την … τέχνη της θέσης που αγωνίζεται.

Τόσο καλά, που κέντρισε μέχρι και το αμερικανικό ενδιαφέρον!

Σύλλογος («made in USA») που συμμετέχει στο πρωτάθλημα του MLS, έχει στρέψει τις δορυφορικές κεραίες προς τον 27χρονο ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού και παρακολουθεί καιρό τώρα τα έργα και τις ημέρες του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

http://www.marca-sl.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.