Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου, 2022

Άμεσα κατασβέστηκε η φωτιά στην Κάτω Χρυσοβίτσα Θέρμου

Άμεσα κατασβέστηκε η φωτιά στην Κάτω Χρυσοβίτσα Θέρμου

Άμεσα κατασβέστηκε η πυρκαγιά στην Κάτω Χρυσοβίτσα του δήμου Θέρμου η οποία ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι σε συνθήκες θερμοκρασίας 40 βαθμών Κελσίου στην θέση «Διάσελο».

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Θέρμου, Σπύρο Κωνσταντάρα, η επέμβαση των ανδρών του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Θέρμου, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου, της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Θέρμου και των αντιδημάρχων Κώστα Παπαθανασόπουλου, Κωνσταντίνου Κότσαλου, του προέδρου της Τ.Κ.Γιάννη Ραμαντάνη, με μηχανήματα έργου, υδροφόρα του δήμου, αλλά και η συμμετοχή εναέριων μέσων (ελικοπτέρου) έδωσαν τέλος στον κίνδυνο επέκτασης της πυρκαγιάς εντός του οικισμού.

Ο προϊστάμενος των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αιτωλοακαρνανίας Πύραρχος Χρήστος Καλογερόπουλος εξέφρασε τα συγχαρητήρια του προς το δήμο Θέρμου για τον συντονισμό και το επιτυχές αποτέλεσμα της κατάσβεσης.

Σε ανάρτηση του ο κ. Κωνσταντάρας σημειώνει ότι υπήρξε πλήρης κινητοποίηση και συνεχής επικοινωνία με το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας του αρμόδιου υφυπουργείου Διαχείρισης Κρίσεων.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.