Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Αμετακίνητοι οι διαιτητές, προς αναβολή η αγωνιστική!

Αμετακίνητοι οι διαιτητές, προς αναβολή η αγωνιστική!

Δεν αλλάζουν την απόφασή τους οι διαιτητές μετά την επίθεση στον Θανάση Τζήλο, αποφασίζοντας οριστικά να απέχουν από τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής, η οποία οδεύει προς αναβολή.

Για το νέο έτος μετατίθεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.

Η απόφαση των διαιτητών και των βοηθών της Superleague είναι οριστική, αποφάσισαν αποχή μετά τη διπλή ψηφοφορία που διενεργήθηκε χθες λόγω της μαφιόζικης επίθεσης στον Θανάση Τζήλο από τρεις κουκουλοφόρους κι έτσι δεν πρόκειται να κατέβουν στα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου.

Αυτό σημαίνει ότι η αγωνιστική αναβάλλεται και μένει να φανεί πότε θα διεξαχθεί. Σημειώνεται βέβαια ότι οι ομάδες (στην πλειονότητά τους) είναι αντίθετες στην αναβολή, αφού υπάρχουν και οι ρήτρες από Nova κι ΕΡΤ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των διαιτητών:

Οι διαιτητές και βοηθοί της 1ης κατηγορίας μετά την άνανδρη επίθεση κατά του συναδέλφου τους Θανάση Τζήλου εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους αλλά και την αγανάκτηση που έχει συσσωρευτεί μετά από τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις κατά προσώπων που υπηρετούν τη διαιτησία.

Ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στον άξιο συνάδελφό μας απέχουμε από τις αγωνιστικές δραστηριότητες μέχρι νεωτέρας. Ευχόμαστε στον συνάδελφο περαστικά, είμαστε όλοι δίπλα του και απέναντι σε όσους προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν.

sdna.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΝΤΑΦΥ.

    Οι φίλαθλοι θα έπρεπε να κάνουν αποχή και όχι οι διαιτητές, με αυτά που βλέπουν κάθε Σαββατοκύριακο…..
    Ξένοι διαιτητές και στο ντέρμπι Δοκίμι Καλύβια !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.