Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2020

Αμφιλοχία: ένα φρεάτιο προκάλεσε τραυματισμό

‘Ένα από τα περιστατικά που δυστυχώς δεν είναι σπάνια αλλά πρέπει να εκλείψουν συνέβη προχθές στην Αμφιλοχία.

Μια γυναίκα τραυματίστηκε εξαιτίας ενός φρεατίου σε κεντρικό δρόμο της πόλης. Και μπορεί ο τραυματισμός να μην ήταν ο σοβαρότερος αλλά το ζήτημα είναι σοβαρό και είναι ευτύχημα που απεφεύχθησαν τα χειρότερα.

Αυτό θα συνέβαινε αν αντί για την κυρία στο φρεάτιο έπεφτε ένα από τα δύο ανήλικα παιδιά της που τη συνόδευαν.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Τετάρτης επί της Νικολάου Στράτου όταν η γυναίκα πάτησε πάνω σε φρεάτιο και κατέληξε εν μέρει … μέσα σε αυτό.

Το φρεάτιο δεν ήταν όπως προβλέπεται σφραγισμένο αλλά με καπάκι πρόχειρο και μάλιστα σε απόσταση λίγων εκατοστών από την δρόμο που θεωρείται εθνική οδός.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας και καθώς ασθενοφόρο δεν υπήρχε διαθέσιμο στη συνέχεια με ιδία μέσα στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Δεν φέρει σοβαρό τραυματισμό παρά τα χτυπήματα σε πολλά σημεία και ακολουθεί  φαρμακευτική αγωγή.

Το περιστατικό τη σόκαρε ωστόσο η ανάδειξη του πρέπει να συμβάλλει στο να αποφευχθούν αντίστοιχα στο μέλλον και οι αρμόδιοι να επιληφθούν .

Σε πολλές αντίστοιχες περιπτώσεις  σε διάφορους δήμους πολίτες που υπέστησαν ατυχήματα από κακοτεχνίες προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη και δικαιώθηκαν.

Στη Δικαιοσύνη προσανατολίζεται και η εν λόγω κυρία από την Αμφιλοχία…

To φρεάτιο της ιστορίας μας… 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. αμετανόητοι

    Και βέβαια θα δικαιωθεί και με καλή αποζημίωση όπως σε ανάλογες περιπτώσεις, αφού τελικά οι Δήμοι προτιμούν να χρυσοπληρώνουν σε αποζημιώσεις την αδιαφορία και αμέλειά τους για δουλειές ελάχιστου κόστους . Να που τελικά λεφτά υπάρχουν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.