Σάββατο, 19 Ιουνίου, 2021

Αμφιλοχία: Δύο κρούσματα σε εργαζόμενους του δήμου – Κλειστό το δημαρχείο έως και την Τετάρτη

Αμφιλοχία: Δύο κρούσματα σε εργαζόμενους του δήμου – Κλειστό το δημαρχείο έως και την Τετάρτη

Ενημέρωση του δήμου Αμφιλοχίας για εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού σε εργαζόμενους

Δύο εργαζόμενοι των διοικητικών υπηρεσιών του δήμου Αμφιλοχίας έχουν βρεθεί θετικοί στη νόσο COVID-19 ενώ άλλοι δύο εργαζόμενοι έχουν έρθει σε στενή επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου.

Οι νοσούντες  βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για άτομα που μετακινούνται προς εργασία στην Αμφιλοχία από άλλες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας.

Ο δήμος Αμφιλοχίας  ενημερώνει πως το Δημαρχείο θα παραμείνει κλειστό για το κοινό έως και την Τετάρτη 12 Μαΐου 2021.

Οι δημότες μπορούν να εξυπηρετούνται κανονικά για τις υποθέσεις τους είτε τηλεφωνικά, κάνοντας χρήση των αριθμών που είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Δήμου www.dimosamfilochias.g,r είτε μέσω του μενού των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών που βρίσκεται στην παραπάνω σελίδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Δήμος Αμφιλοχίας ενημερώνει ότι δύο εργαζόμενοι των διοικητικών υπηρεσιών έχουν βρεθεί θετικοί στη νόσο COVID-19 ενώ άλλοι δύο εργαζόμενοι έχουν έρθει σε στενή επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου.

Όλοι οι νοσούντες παρουσιάζουν ελαφρά συμπτώματα και βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό, χωρίς να έχει χρειαστεί να νοσηλευτούν, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για άτομα που μετακινούνται προς εργασία στην Αμφιλοχία από άλλες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας.

Ακολουθώντας τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη διαχείριση κρούσματος κορονοϊού, ο Δήμος Αμφιλοχία θα προχωρήσει άμεσα σήμερα το απόγευμα σε απολύμανση όλων των χώρων του Δημαρχείου, ενώ αύριο θα πραγματοποιηθεί Covid test στο προσωπικό ασφαλείας που θα παραμείνει στο Δήμο.

Με γνώμονα την προφύλαξή της δημόσιας υγείας, το Δημαρχείο θα παραμείνει κλειστό για το κοινό έως και την Τετάρτη 12 Μαΐου 2021. Οι δημότες μπορούν να εξυπηρετούνται κανονικά για τις υποθέσεις τους είτε τηλεφωνικά, κάνοντας χρήση των αριθμών που είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Δήμου www.dimosamfilochias.g,r είτε μέσω του μενού των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών που βρίσκεται στην παραπάνω σελίδα.

Ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Γιώργος Κατσούλας εύχεται περαστικά στους εργαζόμενους που έχουν νοσήσει και συνιστά σε όλους, προσωπικό του Δήμου και δημότες, να τηρούν τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης από τον κορονοϊό και να μην εφησυχάζουν αλλά να παραμένουν σε επιφυλακή έως ότου ακολουθήσουν διαφορετικές συστάσεις από τους ειδικούς.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.