Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Αψήφησαν το κρύο και βούτηξαν για τον Σταυρό και στα Αμπάρια Παναιτωλίου (φωτο)

Αψήφησαν το κρύο και βούτηξαν για τον Σταυρό και στα Αμπάρια Παναιτωλίου (φωτο)

Ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με την Κοινότητα Παναιτωλίου, την ενορία της Αγίας Τριάδος Παναιτωλίου και την Ένωση Εθελοντών Παναιτωλίου “Ο ΦΑΡΟΣ” πραγματοποίησε στα Αμπάρια Παναιτωλίου, το πρωί των Θεοφανείων τον Αγιασμό των υδάτων και την Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού.

Τολμηροί βουτηχτές, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, αψήφησαν και φέτος το κρύο και βούτηξαν στα κρυστάλλινα νερά της λίμνης για τον σταυρό.

Τον Σταυρό έπιασε πρώτος και φέτος ο Σταύρος Παντής.

Στην τελετή χοροστάτησαν οι ιερείς του Ι. Ναού Αγίας Τριάδος Παναιτωλίου π. Αλέξιος Κολιάς και Χριστόφορος Γιολδάσης, έχοντας πλάι τους τον αντιδήμαρχο Αγρινίου Χρήστο Γκούντα και τον δημοτικό σύμβουλο Αγρινίου Χριστόφορο Παπαδημητρίου σαν εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής Αγρινίου. Συμμετείχαν επίσης ο δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου Δημήτριος Κουρουμπλής και ο πρόεδρος της Κοινότητας Παναιτωλίου Ανδρέας Γκορόγιας, μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας Παναιτωλίου, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων του χωριού και πλήθος κόσμου.

Στο τέλος προσφέρθηκαν τοπικά ποτά και εδέσματα από την Ένωση Εθελοντών Παναιτωλίου “Ο ΦΑΡΟΣ”, προσφορά καταστηματαρχών του Παναιτωλίου.

Πηγή: panaitolionews.blogspot.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.