Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Έχει ανάγκη από εξειδικευμένες συμβουλές για θέματα…εθελοντισμού ο δήμαρχος Αγρινίου και αναζητεί ειδικό συνεργάτη

Έχει ανάγκη από εξειδικευμένες συμβουλές για θέματα…εθελοντισμού ο δήμαρχος Αγρινίου και αναζητεί ειδικό συνεργάτη

Ανάγκη από εξειδικευμένες συμβουλές για θέματα…εθελοντισμού έχει ο δήμαρχος Αγρινίου και αναζητεί Ειδικό Συνεργάτη (τρεις έχει σήμερα). Όποιος ενδιαφέρεται ας σπεύσει- δεν είναι και τόσο… εξειδικευμένα τα προσόντα-  ωστόσο η  επιλογή θα γίνει από τον Δήμαρχο αποκλειστικά ο οποίος θα αποφασίσει κατά την κρίση του.

Συγκκεριμένα ο Γιώργος Παπαναστασίου ανακοίνωσε ότι προτίθεται να προβεί στην πλήρωση μίας θέσης Ειδικού Συνεργάτη , με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ο οποίος θα έχει ως καθήκοντα να παρέχει συμβουλές και να διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις γραπτά ή προφορικά σε θέματα εθελοντισμού, στη διοργάνωση εκδηλώσεων και γενικά στην οργάνωση και διαχείριση του γραφείου Δημάρχου.

Οι ενδιαφερόμενοι / νες για την θέση του Ειδικού Συνεργάτη θα πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:

-Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους τουΝ.3584/2007 δηλαδή:

-Πιστοποιητικό ποινικού μητρώου (αναζητείται αυτεπάγγελτα από την υπηρεσία μας). -Πιστοποιητικό εκπλήρωσης στρατιωτικών υποχρεώσεων ή νόμιμης απαλλαγής από αυτές για τους άνδρες (αναζητείται αυτεπάγγελτα το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης).

-Πιστοποιητικό υγείας & φυσικής καταλληλότητας, κατόπιν της σχετικής απόφασης πρόσληψης.

-Πιστοποιητικό γέννησης και οικογενειακής κατάστασης (αναζητείται αυτεπάγγελτα από την υπηρεσία μας).

-Απολυτήριο τίτλο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

-Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

-ECDL

-Βεβαιώσεις προϋπηρεσίας ή οποιοδήποτε πρόσφορο στοιχείο που αποδεικνύει ειδίκευση ή αξιόλογη επαγγελματική εμπειρία στον τομέα που προκύπτει να απασχοληθεί.

-Γνώσεις σε θέματα διοίκησης είναι δυνατόν να συνεκτιμηθούν .

Η επιλογή θα γίνει από τον Δήμαρχο, ο οποίος θα αποφασίσει κατά την κρίση του για την καταλληλότητα του/της προσλαµβανοµένου/νης .

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν στο Δήμο αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στο email idox@agrinio.gr , μέσα σε προθεσμία πέντε μερών , η οποία αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της ανακοίνωσης σε μία εφημερίδα του νομού ή της ανάρτησης της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος , εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στην εφημερίδα.

Η ανακοίνωση αναλυτικά ΕΔΩ

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ή ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.