Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Γιάννης Αναγνωστόπουλος : Στήριξη σε δημοκρατικούς Δημάρχους και Απ. Κατσιφάρα

Ο Ιωάννης Αναγνωστόπουλος, Διευθυντής ΠΕΔΥ – ΚΥ Αιτωλικού και Υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το ΚΙΝΑΛ, καλεί τους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας να στηρίξουν δημοκρατικούς δημάρχους και τον Απόστολο Κατσιφάρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών και στο μέσο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών, καλώ τον Δημοκρατικό Λαό του Νομού Αιτωλοακαρνανίας να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Υπάρχουν Δημοκρατικοί Δήμαρχοι και ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.

Θα είναι το πρόκριμα για μια αναγέννηση του Κινήματος Αλλαγής.

Τέρμα τα ψέματα, η εσωστρέφεια και οι ίντριγκες στον χώρο μας.

Τα κομματικά όργανα ας σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και στις Αυτοδιοικητικές – Περιφερειακές και στην συνέχεια, στην μητέρα των μαχών, στις Βουλευτικές Εκλογές.

Ιωάννης Αναγνωστόπουλος

Διευθυντής ΠΕΔΥ – ΚΥ Αιτωλικού

Υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. ΝΙΚΟΣ

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΛΩ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΒΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΌ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΉΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΧΑΜΕ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ. ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΚΟΥΒΑΡΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;

  2. ΠΑΣΟΚΟΣ

    Το φίλο σου το Καραπάνο τον ρώτησες πριν βγάλεις ανακοίνωση??? Δηλαδή για να σε ξεμπήξουμε από το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ψηφίσουμε ΝΔ???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.