Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Αναγνωστόπουλος: ο δήμος Μεσολογγίου ναρκοθετεί την πρωτοβουλία της Περιφέρειας για τους ΤΟΕΒ

Αναγνωστόπουλος: ο δήμος Μεσολογγίου ναρκοθετεί την πρωτοβουλία της Περιφέρειας για τους ΤΟΕΒ

O πρώην Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Γιάννης Αναγνωστόπουλος απευθυνόμενος στον περιφερειάρχη τον συγχαίρει για την πρωτοβουλία « ώστε η Αιτωλοακαρνανία να γίνει μια πρωτοπόρα δύναμη στην ενέργεια και αναφέρομαι συγκεκριμένα στους ΤΟΕΒ».

Σημειώνει μάλιστα ότι ο Δήμος Μεσολογγίου «προσπαθεί επικαλούμενος “δήθεν” περιβαλλοντολογικά προβλήματα να ναρκοθετήσει αυτή την προσπάθεια.

Η ανοιχτή επιστολή:

Κύριε Περιφερειάρχα Νεκτάριε Φαρμάκη,

σαν πρώην Δήμαρχος της ΙΠ Μεσολογγίου σας συγχαίρω για την πρωτοβουλία που παίρνετε ώστε η Αιτωλοακαρνανία να γίνει μια πρωτοπόρα δύναμη στην ενέργεια και αναφέρομαι συγκεκριμένα στους ΤΟΕΒ.

Η απεξάρτηση των αρδευτικών δικτύων από την ΔΕΗ θα έχει ως αποτέλεσμα μικρό κόστος ενεργειακό, οικονομικό, κοινωνικό και περιβαλλοντολογικό.

Παρακολουθώντας τα γεγονότα, ο Δήμος Μεσολογγίου προσπαθεί επικαλούμενος “δήθεν” περιβαλλοντολογικά προβλήματα να ναρκοθετήσει αυτή την προσπάθεια.

Κύριε γενικέ, αυτή η χώρα “πληρώνει” τα δασαρχεία, την πολεοδομία και τους αρχαιολογικούς χώρους. Επειδή κατάγομαι από αγροτική περιοχή σε όποια προσπάθεια θα είμαι δίπλα σας.

Ιωάννης Αναγνωστόπουλος
Γενικός Ιατρός
Διευθυντής – Επιστημονικά Υπεύθυνος ΠΕΔΥ ΚΥ Αιτωλικού
Πρώην Δήμαρχος ΙΠ Μεσολογγίου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.