Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Νέα εποχή και στα…καθίσματα στον “Άνεσις”

Νέα εποχή και στα…καθίσματα στον “Άνεσις”

epi-anakainisi-anesis (3)
Ο ιστορικός κινηματογράφος του Αγρινίου «ΑΝΕΣΙΣ» έκλεισε τα 50 χρόνια και ανανεώνεται.
Από τον Οκτώβριο θα υποδέχεται το σινεφίλ κοινό του σε ολοκαίνουργια, σύγχρονα και άνετα καθίσματα. Οι εργασίες ανακαίνισης ξεκίνησαν από τον προηγούμενο Αύγουστο και περιελάμβαναν αποξήλωση των παλαιών καθισμάτων και εργασίες καλλωπισμού σε όλο τον χώρο, ενώ από το αρχικό κονδύλι των 65.000 ευρώ που είχαν προβλεφθεί για την ανακαίνιση των καθισμάτων έπειτα από την παρέμβαση του μειοδότη το έργο κόστισε 56.000 ευρώ.
Η δημοτική αρχή υποστηρίζει πως ήταν εξαρχής προτεραιότητα της η συντήρηση και αναβάθμιση του «ΑΝΕΣΙΣ», ενός εκ των πλέον εμβληματικών κτιρίων της πόλης. Πριν από τρία χρόνια έγινε η αναγκαία εγκατάσταση της πυρασφάλειας παράλληλα δε ακολούθησε η αντικατάσταση της οθόνης και η ανακαίνιση του κυλικείου του θερινού κινηματογράφου «ΕΛΛΗΝΙΣ».
Αξίζει να σημειωθεί πως η ανακαίνιση του “Άνεσις” δεν έχει ολοκληρωθεί, αφού στον σχεδιασμό για τους επόμενους μήνες υπάρχει η κατασκευή τουαλέτας ΑΜΕΑ και ο καλοπισμός του δαπέδου.
Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Μαρία Παπαγεωργίου δήλωσε ότι στόχος της Δημοτικής Αρχής ήταν και είναι η επένδυση σε κάθε μορφή Πολιτισμού. «Ήταν προτεραιότητα μας παρ’ όλες τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε να φροντίσουμε το στολίδι της πόλης μας. Ήταν και είναι προτεραιότητα μας να ανακαινίσουμε το χώρο που ψυχαγωγεί τους Αγρινιώτες όλα αυτά τα χρόνια. Μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου θα είμαστε πανέτοιμοι με τα νέα μας καθίσματα», υποστηρίζει.
epi-anakainisi-anesis (1)

epi-anakainisi-anesis (2)

epi-anakainisi-anesis (4)

epi-anakainisi-anesis (5)

epi-anakainisi-anesis (6)

epi-anakainisi-anesis (7)

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Σινεφιλ

    Αν θέλετε να ερθει ο κοσμος στο σινεμά φιταξτε… ανετα καθισματα, ηχομονωση, επικληνες δάπεδο, dolby surround ήχο και 3d τεχνολογια…

  2. Ούτις

    Κοιτάξτε λίγο και τις ρυθμίσεις του προτζέκτορα εκεί στο Δήμο γιατί η εικόνα είναι θεοσκότεινη…

  3. kostas

    βασικα και τιποτα να μην αλλαζανε απο αυτα , αρκει να μην αφηνανε μικρα, εγω και η παρεα μου θα πηγαιναμε συνεχεια… Αλλα η κατασταση ειναι ζουγκλα πολλες φορες…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.