Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2020

Aνακαίνιση στο ΔΑΚ Μεσολογγίου ενόψει του Πανελλήνιου Πρωτάθληματος Παίδων Μπάσκετ

2Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης, ξεκινούν την Τετάρτη 28 Ιουνίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Δ.Α.Κ.) Μεσολογγίου, οι αγώνες του 44ουΠανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων Καλαθοσφαίρισης.Την ίδια ημέρα και ώρα 19.30 θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης, στην οποία θα συμμετέχουν και θα τιμηθούν για την προσφορά τους στο ελληνικό μπάσκετ, ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Κ. Γεώργιος Βασιλακόπουλος και ο αθλητής της Εθνικής Ομάδας του 1987 Νίκος Φιλίππου. Θα παρευρεθούν επίσης, ο Αντιπρόεδρος της ΕΟΚ Αρ. Γολέμης και ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑΒΔΕ Κώστας Νικάκης.

Ήδη στο χώρο του ΔΑΚ Μεσολογγίου έχουν ξεκινήσει οι προπονήσεις εν όψει των αγώνων οι ομάδες που θα συμμετέχουν στην Τελική Φάση, ενώ οι εργασίες ανακαίνισης, πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζονται από την Ε.Ο.Κ. και τη FIBA. Περιλαμβάνουν δε, αλλαγή του κεντρικού πίνακα και της κονσόλας, τοποθέτηση δυο ηλεκτροϋδραυλικώνμπασκετών με πίνακα χρονομέτρου και χρονολαμπτήρες, τοποθέτηση νέων καθισμάτων ομάδων και κλιματισμού, καθώς επίσης αντικατάσταση και αλλαγή υδραυλικών εγκαταστάσεων, φρεατίων ομβρίων και αποχετευτικών αγωγών. Στην οροφή του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου έχουν γίνει εργασίες στεγανοποίησης και μόνωσης από το 2016.

Στην τελική φάση του πρωταθλήματος, συμμετέχουν έξι σωματεία, ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, θα πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις:

DSC_0050


2
3 4 5 6

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.