Τρίτη, 19/06/2018

τέντες μπινιάρος all4care
PRAKTIKA

Ανακοίνωση της διοίκησης του Νοσοκομείου Αγρινίου για την ανήλικη που νοσηλεύθηκε για μέθη

nosokomeio4_550332693

Κρέατα ΑΥΦΑΝΤΗΣ
O διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου Π.Παπαδόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση για να ενημέρωσει έγκυρα αναφορικά με το περιστατικό της μεταφοράς σε αυτό ανήλικης σε κατάσταση μέθης. Το κορίτσι πήρε εξιτήριο σήμερα το πρωί και πλέον είναι καλά στην υγεία του.
Θυμίζουμε πως η υπόθεση απασχολεί την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου που ερευνά υπό ποιες συνθήκες η ανήλικη προμηθεύτηκε το αλκοόλ και αν αυτό συνέβη σε μπαρ της πόλης. Αναμένεται εξάλλου να σχηματιστεί η σχετική δικογραφία που θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Αγρινίου ενώ-σημειωτέον- σε αντίστοιχες περιπτώσεις προβλέπεται η επιβολή  διοικητικού προστίμου στην ιδιοκτησία του μπαρ. Ερευνάται βέβαια και τυχόν ευθύνη των γονέων για παραμέληση.

Η ανακοίνωση:
Αναφορικά με το συμβάν που έχει λάβει διαστάσεις στα ΜΜΕ και αφορούσε περιστατικό νεαρής κοπέλας 14 ετών που προσεκομίσθει ξημερώματα 11/4/2018 στις 03.00 π.μ., ανακοινώνονται τα εξής:
— Η νεαρή κοπέλα προσεκομίσθει με το ΕΚΑΒ τη συγκεκριμένη ώρα στο Νοσοκομείο Αγρινίου, σε κατάσταση μέθης.
— Ειδοποιήθηκε σχετικά, η μητέρα της και η Αστυνομία.
—Παρέμεινε στο χώρο Διαλογής–Βραχείας Νοσηλείας για παρακολούθηση και της χορηγήθηκε η προβλεπόμενη αγωγή, ώστε να έρθει σε φυσιολογική κατάσταση.
— Μετά το πέρας παροχής υπηρεσιών και την υποστήριξη εκ μέρους του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, απεχώρησε σε καλή κατάσταση από το Νοσοκομείο, στις 11.00 π.μ.

Διαβάστε επίσης

Facebook comments:

Σχολίασέ το

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.