Σάββατο, 19 Ιουνίου, 2021

Ανακοίνωση της ΝΔ Αμφιλοχίας για την κοπή πίτας

Ανακοίνωση της ΝΔ Αμφιλοχίας για την κοπή πίτας

Aπό τη Δημοτική Τοπική Οργάνωση Αμφιλοχίας της Νέας Δημοκρατίας ανακοινώθηκαν τα εξής:
pita_nd_amfilochia (157)

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αμφιλοχίας της Νέας Δημοκρατίας, παρουσία μελών και φίλων της παράταξης.
Επίτιμος καλεσμένος ήταν ο Βουλευτής Κυκλάδων και Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ιωάννης Βρούτσης. Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Κ. Καραγκούνης, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής η κ. Έλενα Μάντζιου – Κοτρολού, ο κ. Χρήστος Παϊσιος, οι πρώην πολιτευτές κ. Σοφία Ανδρίκουλα, η κ. Παρασκευή Κατσιώπη, η κ. Γεωργία Μπόκα, ο Δήμαρχος της Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Ν. Καραπάνος, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας Τσόλκας Φώτης, η πρώην Δήμαρχος Αμφιλοχίας κ. Μ. Σωτηρίου,  ο Πρώην Δήμαρχος Μενιδίου Κος Ιωάννης Πρεβεζάνος, ο πρώην Δήμαρχος Ναυπάκτου και Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών κ. Α. Παπαθανάσης, Δημοτικοί Σύμβουλοι από τον Δήμο Αμφιλοχίας, τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας και Δήμο Αγρινίου, ο Πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Π. Τσιχριτζής, ο πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου Άρτας Κος Νικόλαος Κατσακιώρης, εκπρόσωποι από τον εμπορικό σύλλογο Αμφιλοχίας ο Κος Μολώνης Γ. και ο Κος Παπαγεωργίου, ο Πρόεδρος Συνταξιούχων Αμφιλοχίας Κος Δ. Αρσένης, ο Πρόεδρος του Κυνηγητικού Συλλόγου Αμφιλοχίας Κος Κ. Ντουμάζιος, και πλήθος κόσμου. Η πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλογήθηκε από τον πατέρα Γεώργιο Τηγάνη. Χαιρετισμό στην εκδήλωση έστειλαν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ηρακλείου ο Κος Λευτέρης Αυγενάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού Κος Στυλιανός Κονταδάκης, που λόγο ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στην εκδήλωση.
Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αμφιλοχίας Κος Γεώργιος Χούτας, αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αμφιλοχίας, τα δύο τελευταία χρόνια, όπως επίσης και για την φετινή χρονιά ότι θα είναι «μία χρονιά πολιτικών και κοινωνικών αλλαγών».

pita_nd_amfilochia (144)

proedros dimto1

pita_nd_amfilochia (129)pita_nd_amfilochia (120)

pita_nd_amfilochia (5) pita_nd_amfilochia (10) pita_nd_amfilochia (30) pita_nd_amfilochia (55) pita_nd_amfilochia (58) pita_nd_amfilochia (61) pita_nd_amfilochia (80) pita_nd_amfilochia (82) pita_nd_amfilochia (86) (1) pita_nd_amfilochia (102)pita_nd_amfilochia (128)pita_nd_amfilochia (160) pita_nd_amfilochia (179) pita_nd_amfilochia (182) (1) pita_nd_amfilochia (183) pita_nd_amfilochia (186) pita_nd_amfilochia (187) pita_nd_amfilochia (188) pita_nd_amfilochia (191)

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. CHRISTOS

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!!ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ……………………ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ?ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ?ΜΝΗΣΘΗΤΙ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ …ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.