Δευτέρα, Ιανουάριος 21, 2019

Ανακοίνωση του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου για την επίσκεψη Καβάκου

Το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου αναφέρει τα ακόλουθα για την επίσκεψη του Λεωνίδα Καβάκου:

Ο Λ.Καβάκος με συνεργάτες του, τους υποδιευθυντές του Μοσυικού Σχολείου Ρ.Αλεξάκη και Ν. Αποστολάκη, τον πρόεδρο της ΓΕΑ Χρ. Θετάκη και την εκπαιδευτικό Ελένη Μαρσέλου.

Χθες , Κυριακή 14.01.2018, ο διεθνούς φήμης βιολιστής κ. Λεωνίδας Καβάκος, μαζί με το  κ. Απόλλωνα Γραμματικόπουλο (βιολί) και την κυρία Ίριδα Λουκά (βιόλα), μέλη της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών (ΚΟΑ), επισκέφθηκαν τους χώρους του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου και ξεναγήθηκαν σ’ αυτούς από τους υποδιευθυντές του σχολείου.

Η έκτακτη αυτή επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ξενάγησης του καταξιωμένου σολίστα από τον Πρόεδρο της ΓΕΑ κ.Χρήστο Θετάκη, σε χώρους ενδιαφέροντος στην πόλη του Αγρινίου με αφορμή την συναυλία που δόθηκε το Σάββατο 13.01.2018 στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου από την ΚΑΟ σε διεύθυνση Λεωνίδα Καβάκου.

Η αντιπροσωπεία ενημερώθηκε για τη λειτουργία, το πρόγραμμα σπουδών, τις δράσεις, αλλά και την υλικοτεχνική υποδομή του ΜΣΑ, καθώς επίσης και για τα πάγια αιτήματα που αφορούν στην πρόσληψη καθηγητών μουσικής παιδείας και στην πιστοποίηση των γνώσεων των αποφοίτων των Μουσικών Σχολείων στα μαθήματα μουσικής παιδείας.

Τέλος, συζητήθηκε το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής συνεργασίας της ΚΟΑ με το ΜΣΑ με σκοπό την ενίσχυση του ενδιαφέροντος των μαθητών για την κλασσική μουσική.

ImageHandler

ImageHandler

KAVAKOS_MOUSIKO (3)KAVAKOS_MOUSIKO (2)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.