Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Ανακοίνωση του  Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων  Αιτωλοακαρνανίας  για τις  Υ.Δ.Ε ( Σχεδιαγράμματα  ΔΕΔΔΗΕ)

Ανακοίνωση του  Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων  Αιτωλοακαρνανίας  για τις  Υ.Δ.Ε ( Σχεδιαγράμματα  ΔΕΔΔΗΕ)

 dei-tha-kopsei-to-reuma-se-35000-epixeiriseis--noikokuria.w_lΑνακοίνωση  του  Συνδέσμου  Εργολάβων  Ηλεκτρολόγων  Ν. Αιτωλοακαρνανίας  για τις  Υ.Δ.Ε ( Σχεδιαγράμματα  ΔΕΔΔΗΕ)

Λόγω  έξαρσης της ζήτησης  Υπεύθυνης Δήλωσης  Εγκαταστάτη Ηλεκτρολόγου  Υ.Δ.Ε  (Σχεδιαγράμματα ΔΕΔΔΗΕ ) από τους καταναλωτές για διάφορες ενέργειες  συσχετισμένες με την ΔΕΔΔΗΕ ( αλλαγή ονόματος , κοινωνικό τιμολόγιο , επανασυνδέσεις κτλ. ) υπάρχει μία σχετική σύγχυση και παραπληροφόρηση των καταναλωτών σχετικά με την κοστολόγηση αυτών.

Καταρχήν σας  ξεκαθαρίζουμε ότι κακώς υπάρχει μια εσφαλμένη εντύπωση του καταναλωτικού κοινού ότι το σωματείο εισπράττει χρήματα για την θεώρηση Υ.Δ.Ε  πράγμα που είναι εντελώς ψευδές.

Στο σωματείο αντιθέτως η Υ.Δ.Ε θεωρείται  ( ατελώς  )  μόνο για το γνήσιο της υπογραφής  του εκάστοτε ηλεκτρολόγου /εγκαταστάτη ( μέλος του σωματείου ) με την φυσική του παρουσία,  γεγονός που στηρίζει την νομιμότητα  και την ενεργή επαγγελματική κατάσταση του κάθε μέλους.

Η έκδοση Υ.Δ.Ε  αποτελεί  μια σειρά ηλεκτρολογικών εργασιών, μετρήσεων  και  ελέγχων  του  εκάστοτε  ακινήτου από   τον  ηλεκτρολόγο- εγκαταστάτη και κοστολογείται από  τον ίδιο τον ηλεκτρολόγο  κατά την κρίση του.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.