Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Ανακοινώνει νέους υποψήφιους βουλευτές η ΝΔ τις επόμενες ημέρες

Ανακοινώνει νέους υποψήφιους βουλευτές η ΝΔ τις επόμενες ημέρες

Ανανέωση των ψηφοδελτίων της Ν.Δ. με πρόσωπα που δεν έχουν διεκδικήσει ποτέ στο παρελθόν την είσοδό τους στη Βουλή προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”.  ‘Έκανε λόγο μάλιστα για ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες.

Από τις επόμενες ημέρες οι πολίτες θα αρχίσουν να γνωρίζουν τους πρώτους νέους υποψήφιους βουλευτές μας. Είναι πρόσωπα που δεν έχουν διεκδικήσει ποτέ στο παρελθόν την είσοδό τους στη βουλή. Νέα πρόσωπα, ικανά, με όρεξη να προσφέρουν στην πατρίδα μας τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους από την πραγματική ζωή. 
Και είμαι υπερήφανος που θα συμπορευθούν με τη Νέα Δημοκρατία, καθώς δεκάδες νέοι υποψήφιοι με αυτά τα χαρακτηριστικά, θα ανανεώσουν σημαντικά τα ψηφοδέλτιά μας”, σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Οι ανακοινώσεις αναμένεται να αφορούν και την Αιτωλοακαρνανία και λέγεται πως σε πρώτη φάση θα περιλαμβάνουν τα ονόματα δυο προσώπων, ενός άνδρα και μιας γυναίκας, που θα πολιτευτούν για πρώτη φορά στο νομό.

Εκτιμάται  πάντως πως οι ανακοινώσεις δεν προκαλέσουν ιδιαίτερη έκπληξη καθώς τα πρόσωπα αυτά  το τελευταίο χρονικό διάστημα αναπτύσσουν έντονη δραστηριότητα στο νομό.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.